De rand van Central Park
De rand van Central Park

De derde dag van ons bezoek aan New York zijn we begonnen met een subway-tocht naar Yankee Stadium in de Bronx. Daar hebben we het stadion van buiten bekeken en tegen beter weten in gevraagd of er soms nog kaartjes voor de wedstrijd waren. Jawel: vanaf 250 dollar per stuk. Dat vonden we toch wel wat veel, dus deden we maar niet.

Terug met de subway richting Central Park. Vanaf het beginpunt bij Columbus Circle hebben we een groot deel van het park verkend. Er was van alles te doen, waaronder een paar softbalwedstrijden. Op een gegeven moment zijn we op 5th Avenue uitgekomen, waar we na nog een stukje doorlopen bij het Guggenheim uitkwamen. Daar konden we van binnen de bijzondere architectuur bewonderen (zie ook de foto hierboven).

Vervolgens hadden wij en onze voeten even behoefte aan rust, dus naar het hotel. Tenslotte hebben we nog gekeken of we enigszins goedkoop kaartjes voor een Broadway-voorstelling konden krijgen. Mary Poppins was ongeveer 180 dollar per kaartje, West Side Story 190 dollar. Dat stond niet in verhouding tot onze wil om een voorstelling te zien, dus maar laten zitten. Morgen proberen we nog een keer een musical te bezoeken. Wel daardoor rustig  en lekker gegeten.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in