Drukte op Times Square
Drukte op Times Square

Ook vandaag hebben we weer een flinke wandeling gemaakt. Eerst op eigen gelegenheid naar Rockefeller Center waar we o.a. de NBC studio toer gedaan hebben. Daarna een gratis rondleiding door het gebied rond Times Square. Gratis net zoals op de tweede dag, dus wel een tip aan het einde. Maar ook deze was het waard. We hebben veel gezien en gehoord. Onder andere het Empire State Building, het Chrysler Building, Grand Central Station, St. Patrick Cathedral en vele andere zaken kwamen langs.

Vanavond hebben we ook nog even genoten van het van alle kanten fel verlichte Times Square. Dat hoort er natuurlijk ook bij als je in New York bent.

Morgen nemen we afscheid van New York en gaan met de bus naar Washington DC.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in