Uitzicht vanuit het appartement van Hilko en Emilie, flink wat sneeuw.

Vandaag, halverwege ons verblijf in Montreal, doen we rustig aan. Sowieso is er vandaag weinig te doen hier, want sinds de laatste maatregelen zijn echt alle winkels en andere toeristische attracties op zondag gesloten. Gelukkig alleen op zondag, vanaf morgen kunnen we weer van alles bezoeken. Niet dat we dat uitgebreid doen, maar we zijn ook weer niet hier alleen maar om binnen te zitten. Alhoewel, als dat had gemoeten was het ook goed geweest.

De temperatuur heeft weer een aardige sprong naar beneden gemaakt. Het is nu -7. En vooral, sinds gisteravond heeft het een hele tijd gesneeuwd. Een behoorlijk deel van die tijd heb ik in bed doorgebracht. En vandaag kijken Hilko en ik ook behoorlijk wat sport, eerst voetbal uit Spanje en Engeland en nu American Football. Charlotte is net met Emilie naar een wasserij geweest en heeft onze was van de eerste week gewassen. Dat was een wasserij zonder medewerkers, vandaar dat ze daar wel terecht konden. De was hangt nu deels te drogen en zit deels te wachten tot de droger hier in huis weer beschikbaar is. Dan kunnen we de komende week weer netjes elke dag nieuwe kleren aandoen.

Ook verder zullen we vandaag weinig anders doen dan sport kijken dus wordt dit ook geen lang stukje. Morgen gaan we een nieuwe poging doen om Montreal vanaf de Mont Real te bekijken. Het zou vrij zonnig moeten worden, dus zou dat moeten lukken. Wel wordt het nog veel kouder, zo’n -13 graden. Maar dat moet je ervoor over hebben natuurlijk. De dagen erna gaan we weer richting het nulpunt. Morgen zal ik ook weer wat meer foto’s plaatsen.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in