Op bezoek bij de Washington Nationals
Op bezoek bij de Washington Nationals

Gisteravond zijn we met z’n zessen naar het honkbal geweest. Han, Tine, oud-collega van Tine Pita en haar vriendje Jonathan, Hilko en ik bekeken een wedstrijd van de Washington Nationals tegen Atlanta Braves. Een wedstrijd tussen een laagvlieger en een team dat op de eerste plaats staat. Maar daar was in de eerste twee innings weinig van te merken. De Braves maakten een paar fouten en de Nationals wisten daar goed gebruik van te maken. Ze kwamen dan ook met 3-0 voor. Daarna hadden de pitchers van beide teams het heft stevig in handen en wist geen speler meer verder dan het tweede honk te komen. Die 3-0 na twee innings was ook de eindstand. Het volle stadion vierde dat alsof het een wereldkampioenschap was.

Aan het begin van de wedstrijd werd er nog afkeurend boe geroepen, toen bleek dat de gepande startende pitcher Steven Strasburg, hét grote talent van de Nationals, toch niet zou kunnen spelen. Het stadion zat vooral voor hem vol. Maar hij kon niet goed los raken bij het ingooien en men wilde het risico niet nemen. Ook jammer voor ons, maar helaas.

Eerder op de dag waren Hilko en ik naar (de eerste etage van) het Air & Space museum geweest. Vandaag zijn we o.a. op bezoek geweest bij Floris van Hövell op de Nederlandse ambassade, die ons een inkijkje gaf in zijn werk en in het werk van de ambassade.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in