In Great Falls kijken over de Potomac
In Great Falls kijken over de Potomac

Dit weekeinde was het bloedheet in Washington DC met recordtemperaturen rond de 40 graden Celcius. Niet echt dagen dus om veel te bekijken. Gelukkig hebben we ruim de tijd en kunnen dus af en toe een dagje ‘vrijaf’ nemen. Dat deden we gisteren (zaterdag).

Vrijdag zijn we rond het Capitool gelopen, wat ook al flink zweten was. Ook hebben we uitgebreid de eerste etage van het National Museum of Natural History bekeken. De rest moet later nog.

Vandaag zijn we met Han en Tine naar het park Great Falls hier in de buurt geweest. Een deel van de Potomac rivier met een behoorlijk hoogteverschil en dus de nodige stroomversnellingen en watervalletjes. Zag er mooi uit, zeker als je bedenkt, dat het zo dicht bij de grote stad ligt.

Vanaf morgen is het weer Washington DC. De komende dagen gaan we de nodige musea af. Morgen staat het National Museum of the American Indian op het programma. Misschien gaan we ook nog een winkelcentrum bezoeken (hebben we nog niet gedaan…).

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in