Uitzicht over de mall op het Lincoln Memorial
Uitzicht over de mall op het Lincoln Memorial

De eerste dag in Washington DC zelf hebben we vooral wat rondgelopen op en rond de mall. We wilden eerst maar eens een indruk krijgen van het geheel. De komende tijd zullen we de verschillende bezienswaardigheden en musea beter gaan bekijken.

We zijn al wel even, om te kijken en om te verfrissen, het National Museum of American History ingegaan. Daar stond o.a. de hoed van Abraham Lincoln tentoongesteld.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in