New York 2010
New York 2010

Hilko en ik zitten in New York. Na een lange dag is het lekker om nu even rustig op de hotelkamer te zitten. We gaan vandaag niet al te laat slapen, want we hebben morgen en de komende dagen veel gepland. Op de foto hierboven staat het eerste beeld, dat we in New York in ons konden opnemen.

Vandaag hebben we vooral veel rondgelopen in de buurt van het hotel en Times Square. Even de New Yorkse sfeer opsnuiven. Opvallend is de ruimte die bijvoorbeeld op Broadway is aangebracht voor voetgangers en fietsers en de tafeltjes en stoelen die her en der voor vrij gebruik stonden. In vergelijking met 2007, de vorige keer dat we hier waren, is dat een grote verandering. Times Square is helemaal vernieuwd. Maar er staat nog steeds een hele lange rij voor het tkts-gebouw om goedkoop musicalkaartjes voor dezelfde avond te scoren. Of ons dat gaat lukken een van de komende avonden? We gaan het wel proberen.

Charlotte en Annewyke zijn veilig aangekomen in Istanboel. Annewyke kon daar met een goed gevoel naartoe, want vlak voor het instappen op Schiphol kreeg zij bericht ingeloot te zijn voor medicijnen in Nijmegen!

De foto’s zijn van gisteren (onderweg en in het hotel op Schiphol, waar Henk Hommes aansloot; hij is met Charlotte en Annewyke en nog wat andere Nederlandse supporters naar Istanboel) en vandaag in New York. De laatste twee zijn van ons hotel: het Comfort Inn Times Square. Van buiten vraag je je af wat het voorstelt, want het is erg smal (zoals zo veel nieuwe flatgebouwen in New York trouwens) en er wordt buiten gewerkt. Van binnen blijkt het prima. Er zijn slechts 4 kamers op elke verdieping. We zijn benieuwd hoe het ontbijt morgenvroeg zal zijn.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in