Over mij

Mijn naam is Paul Appels. Ik ben inmiddels 62 jaar en woon al heel lang (sinds mijn zevende) met veel plezier in Zwolle. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, al kun je ze niet echt kinderen meer noemen. Ze zijn immers alweer rond de 30.

Sinds ruim 11 jaar werk ik niet meer, vanwege een flink herseninfarct in 2011. Inmiddels heb ik in mei 2021 een tweede herseninfarct gehad dat op mijn rechterbeen en conditie geslagen is. Ik kan niet meer zo lang lopen en fietsen, en ben voor langere stukken dus aangewezen op een rolstoel. Dat probeer ik wel zoveel mogelijk te vermijden. Gelukkig kan ik inmiddels weer autorijden.

Gelukkig heb ik wel wat hobby’s: Amerika en Amerikaanse sporten (met name honkbal (ik ben fan van de Seattle Mariners), de computer (bijvoorbeeld deze website), Karl May (ik heb heel veel boeken van hem) en niet te vergeten PEC Zwolle (ik ga al meer dan 50 jaar naar de thuiswedstrijden) en Zwolle in het algemeen (ook over de geschiedenis van Zwolle heb ik veel boeken).

Ik doe vrijwilligerswerk bij de lokale omroep van Zwolle (RTV Focus) en ben twee dagdelen in de week bij InteraktContour. Ee’n daarvan op de computer, de andere aan het sporten.

De komende tijd zal ik over al deze dingen en nog veel meer iets op deze website plaatsen.