Inmiddels ben ik alweer ruim anderhalve maand bezig als vrijwilliger in het ziekenhuis. Twee keer in de week fungeer ik als gastheer en help mensen bij het aanmelden. En een keer in de twee weken loop ik enkele afdelingen af met een boekenkar om patiënten de mogelijkheid te bieden om wat te lezen, een boek of een tijdschrift. Dat gaat allemaal prima. Misschien komt er over een tijdje nog wel wat bij, maar dat is nog even afwachten.

De afgelopen weken ben ik ook overgegaan naar een andere ambulant begeleider. Anne ging zich meer toeleggen op andere plaatsen in de buurt van Zwolle en vroeg mij dus of het een probleem was als iemand anders haar rol zou overnemen. Het is natuurlijk altijd jammer om afscheid te nemen van iemand waar je een goed contact mee hebt opgebouwd, maar er was ook geen reden om het er niet mee eens te zijn. En dus komt nu Gerrit. Ook prima, dus wat dat betreft geen problemen.

En dan heb ik weer eens een aanval van Karl May-itis. In ruim twee weken heb ik de vijf boeken van de ‘Rodriganda-serie’ gelezen. Zo’n 1600 pagina’s en in het Duits. Maar ja, als je er in zit, dan ga je ermee door. Het lijkt wat dat betreft wel een ziekte. Nu heb ik Winnetou I gepakt. Maar ik zit erover te denken om de hele serie die ik heb maar eens door te nemen. Dat betekent 74 boeken (min die 5 van de ´Rodriganda/serie’) lezen in de komende tijd. Natuurlijk dus allemaal in het Duits. Ben ik wel weer even mee bezig.

Gepubliceerd 23-6-2017

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in