Vandaag hebben we afscheid genomen van Jaap Vossepoel. Jaap was al een tijd ziek en begin van de week is hij dan ook overleden. Jaap is vele jaren (ik weet niet beter) verantwoordelijk geweest voor de bar en de inkopen bij Tafeltennis Zwolle en de voorgangers daarvan. Er waren mede daarom vele mensen van tafeltennis aanwezig om afscheid te nemen.

Zo’n gebeurtenis is wat dat betreft ook een soort van reünie. Diverse mensen, die ik normaal niet zie, waren aanwezig, onder andere mijn twee voorgangers als voorzitter. Ook Johan Zuidberg, jarenlang barmedewerker op maandagavond maar inmiddels met barpensioen, was er. Het ging met allemaal prima. Om het lijstje compleet te maken: ook Anton was er, maar die zie ik bijna elke woensdagochtend bij het tafeltennis. Binnenkort is dat echter voor 3 maanden voorbij, want hij moet naar een longcentrum in Haren. Hij heeft last van een hardnekkig en zoals het nu lijkt blijvend virus en om daar goed mee te kunnen leven is een intensieve behandeling nodig. Die gaan ze hem daar geven.

Verder was het eigenlijk een rustige week. Er was niets bijzonders (naast het overlijden van Jaap) en ik heb gewoon mijn programma kunnen volgen. Morgen is wel een wat drukkere dag. ’s Morgens ga ik zoals altijd naar de radio en ’s middags is er een reünie van de Montessorischool, de basisschool van de kinderen. En ’s avonds speelt PEC Zwolle nog een thuiswedstrijd. Dus heb ik mij voorgenomen om wat korter naar de radio te gaan en tussendoor steeds goed te rusten. En zondag is een normale rustige zondag.

Voor Hilko beginnen de zaken langzamerhand duidelijker te worden. Hij begint maandag met tijdelijk werk bij Wehkamp. Inmiddels weet hij wat hij nog moet doen voor de tafeltenniscursus en gisteren heeft hij ook meer informatie gekregen over zijn verblijf in Australië een groot deel van volgend jaar. Dat kan nu allemaal uitgewerkt worden.

En zo is er weer een week voorbij en gaan we op voor een volgende. Komende week komt Janet alweer voor het laatst Anne vervangen. Anne is er die week erna weer. Nu geniet ze hopelijk nog van haar reis door west Amerika en heeft ze weinig last van de branden die vooral in Californië woeden. Ik zal het wel horen als ze terug is.

PS. Heb ik dit verhaal net geplaatst, hoor ik dat ook Fred Groenhof is overleden. Fred is lang actief geweest binnen het tafeltennis. Hij is onder andere jarenlang scheidsrechter geweest en kwam tot enkele jaren geleden ook nog geregeld bij Tafeltennis Zwolle bij wedstrijden van het eerste kijken. Veel scheidsrechters kenden hem en spraken vaak uitgebreid met hem. Zijn zoon speelde ook tijdenlang bij Tafeltennis Zwolle. Het afscheid van Fred is dinsdag, als ik het goed begrepen heb.

Gepubliceerd 18-9-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in