Het is alweer vrijdag. Volgens mij ben ik wel vaker met zo’n zin begonnen, maar de tijd gaat ook echt snel. Voor je het weet zit er weer een week op en is het tijd een stukje te schrijven. Niet altijd lukt het dan om meteen een geschikt onderwerp te hebben. Dan begin ik maar wat te schrijven en zie wel waar ik uitkom. Over het algemeen lukt dat dan toch aardig.

Zo ook nu dus. Ik kan het hebben over hoe het deze week allemaal liep. Maar dat heb ik vorige week ook al gedaan. Of over mijn schoonmoeder, die alle onderzoeken van de afgelopen tijd zonder resultaat heeft doorlopen (wat je zowel positief als negatief kunt zien). Maar de details weet ik daarvan ook weer niet, dus dat schiet niet op. Over de radio wellicht? Ach, daar gebeurt altijd wel wat, dus wordt een oudbakken verhaal. Misschien binnenkort weer als we een nieuw format hebben ingevoerd bij de tv.

Het weer, dat zou ook kunnen. Het is immers duidelijk voorjaar en de zonnepanelen zijn zeer productief. Ook vandaag zullen we weer over de 10 KwH komen. Maar ja, wat kan ik daar nog meer over zeggen. Hooguit is een extra verhaaltje over Rana, de oud fractieleider van GroenLinks, die gisteren voor de vergadering langskwam om te vertellen over Buurkracht, haar nieuwe werkgever, mogelijk. Daar moet ik echter nog meer over weten.

PEC Zwolle dan? Die voetballen vrolijk verder. Ze winnen af en toe en verliezen zo nu en dan. Dus gaat gewoon door. Ja, het lijkt erop, dat ik kaartjes krijg voor de bekerfinale. Maar dat is dan ook het enige dat te melden is. Ik kan nog wel gaan roepen, dat de wedstrijd van zondag tegen Heracles eigenlijk wel gewonnen zou moeten worden. Dat is het dan.

Over Charlotte en de kinderen kan ik het natuurlijk ook hebben. Maar ook dat loopt allemaal gewoon zoals altijd. Charlotte heeft het druk, Annewyke volgt haar zoveelste coschap en Hilko vermaakt zich prima in zijn stage bij Sportservice Zwolle. En bij het tafeltennis vermaken ze zich allemaal.

Kortom, over van alles valt wat te zeggen, maar over net zo veel eigenlijk ook vrij weinig. Dus moet het maar een keer zo. Eens kijken of de volgende week wat dat betreft meer inspiratie biedt.

Gepubliceerd 17-4-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in