Tja, goede vraag. De website ziet er anders uit dan voor gisteravond en is ook niet zo netjes. Tenminste nog niet. Ik heb een nieuwe template aangeschaft en ben bezig om die goed in te richten. Ik kan er veel meer mee dan met een gratis template, maar het betekent ook wel wat extra werk om het in orde te krijgen. Ik verwacht dat de website ergens in het weekeinde weer in een goede staat zal zijn. Even geduld dus graag!

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in