De afgelopen dagen had ik een vol programma. Donderdagmiddag was het afscheid van Nanno Prak, één van de oud-collega’s van het Thomas a Kempis College. En zaterdag was er een heisessie over de toekomst van RTV ZOo. Ik heb allebei volgehouden, maar kon de dagen erna wel merken, dat ik enigszins over mijn limiet heen was gegaan. Vooral gisteren (zondag) heb ik veel geslapen.

Het was wel gezellig, zeker het afscheid van Nanno. Er waren veel oud-collega en ook enkele huidige collegae die ik ken. Behoorlijk veel gepraat dus (met af en toe een korte pauze) en van enkele mensen ook weer op de hoogte wat ze nu doen. ’s Avonds was er ook nog een borrel van GroenLinks waar ik geweest ben. Dat heb ik echter nog maar kort volgehouden. Toen was het naar huis en rustig zitten.

Vrijdag was mede door de drukke donderdag een noodgedwongen rustige dag. Ik heb uiteraard uitgeslapen (voordeel was, dat Roel op vakantie is). Verder heb ik niet veel gedaan. Ik ben niet bij de radio langs geweest en heb alleen ’s middags nog een stukje gefietst en uiteraard ’s avonds voetbal gekeken.

Zaterdag was de heisessie van RTV ZOo, waar ik ook voor uitgenodigd was. We (het bestuur, de eindredactie en enkele medewerkers) zouden het over de toekomst van de zender hebben. Belangrijk daarbij was de vraag of we meer moeten gaan samenwerken in de regio.

Het was een nuttige bijeenkomst, waar ook de nodige communicatieproblemen aan bod kwamen. Of het echt wat oplevert, is nog afwachten. Maar er wordt verder gewerkt. Ik hield het ook vol, van 10.00 uur tot half drie. Daartussen was nog een lunchbreak. Thuis gekomen ben ik meteen naar bed gegaan en heb rustig geslapen voor ’s avonds weer voetbal was.

Mede door de verlenging van Nederland werd het wat later en ook kon ik niet zo snel in slaap komen. Maar toen ik eenmaal sliep, hield ik dat lang vol. En zondagmiddag heb ik nog een kleine twee uur geslapen. Duidelijk dus, dat het voor mij druk was geweest de voorafgaande dagen.

Vandaag (maandag) probeer ik weer gewoon mijn schema te volgen. Dat betekent dus vanmorgen de was (in plaats van strijken nog wat dingen vouwen), de planten water geven, dit stukje schrijven en stofzuigen. Daarna ga ik weer even slapen, zoals elke dag door de week, om vervolgens naar de radio te gaan. Er is wat achterstand ontstaan, dus daar is genoeg te doen.

Gepubliceerd 7-7-2014

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in