Soms is het de bedoeling om een stukje voor de website te schrijven, maar kom je niet goed op een onderwerp. Daar heb ik vandaag ook last van. Nu heb ik ook niet al te super geslapen vannacht en voel mij wat moe, maar een echt excuus kan dat toch niet zijn.

Ik zou wat kunnen schrijven over de afgelopen dagen. Het was met tweede pinksterdag een dag, waarop ik geen activiteiten voor de radio deed. Wel heb ik uitgeslapen en ’s middags even wat aangepast thuis voor het Wifi-netwerk. Ondanks dat ik rustig aan deed, was ik toch moe. Eind van de middag ben ik dan ook nog naar bed geweest en heb geslapen. Dat was nodig, maar heeft volgens mij ook ertoe geleid, dat ik vannacht dus wat minder heb geslapen. Ik ga er maar van uit, dat het vanaf vandaag, met het normale rooster, weer goed zal gaan.

Ook zou ik kunnen schrijven over een documentaire, die ik gisteren heb gezien. Het was een documentaire over Ethel Kennedy, de vrouw van Robert Kennedy. Het was eigenlijk al de tweede keer dat ik die documentaire zag. Hij is gemaakt door de jongste dochter van Ethel en Robert, geboren zes maanden na de moord op haar vader. Het ging vooral over Ethel, maar logischerwijs speelden John F. en Robert een belangrijke rol in het geheel. De manier waarop Ethel echter leefde en nog steeds leeft, is wel een voorbeeld voor velen. Je kunt zeggen dat ze wel erg gelovig is en dat ze zich wel behoorlijk als vrouw van heeft opgesteld, maar ze deed dat vol overtuiging en met veel plezier. De manier waarop ze haar elf kinderen heeft opgevoed is (of lijkt?) voorbeeldig. En zeker na de dood van Robert heeft ze eigenlijk zijn rol als luis in de pels overgenomen.

En dan kan ik ook nog wat schrijven over de TV bij RTV ZOo. Daar wordt op dit moment aan gewerkt door een groepje enthousiaste en gemotiveerde mensen. Het moet wel behapbaar blijven en niet zoals bij de voorganger van RTV ZOo de ondergang van de organisatie tot gevolg hebben. De link met de radio moet dan ook duidelijk zichtbaar zijn en blijven. Ik heb de notulen van de eerste vergaderingen gekregen en zelf wat gedachten op papier gezet en verstuurd. Dan merk ik wel weer, dat mijn conditie (letterlijk en figuurlijk) niet geweldig is. Na een half uur moet ik stoppen omdat ik moe ben. Dan blijkt het werk voor de radio wat makkelijker, omdat ik daar geen eigen ideeën hoef te bedenken. Een structurele rol kan ik niet vervullen, dat laat mijn dus conditie niet toe. Maar het is wel interessant.

Wellicht is het ook mogelijk om iets te schrijven over … Tja, net wist ik het nog, maar nu ben ik het weer kwijt. Dat gebeurt tegenwoordig wel vaker. Het korte-termijn geheugen kan niet al te veel afleiding gebruiken. Ik zette even wat muziek aan en prompt is het onderwerp uit mijn hoofd verdwenen. Maar wie weet schiet het me weer te binnen, dan meld ik het wel.

En zo zijn er dus wel wat onderwerpen om over te schrijven. Eens kijken wat ik kan doen…

Gepubliceerd op 21-5-2013

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in