De afgelopen week was wat anders dan anders. Niet wat betreft de activiteiten, die ik heb gedaan. Die waren de activiteiten van elke week. Maar wel wat betreft de energie, die ik had om het allemaal te doen. Al vanaf het begin van de week was ik snel moe en moest meer dan anders rust nemen. Hoe het komt, geen idee. Donderdag dacht ik, dat het over was, maar ’s avonds bij de vergadering van GroenLinks kwam de vermoeidheid toch weer opzetten.

Ik heb me door de vermoeidheid strikter nog dan anders aan mijn weekschema gehouden. Normaal doe ik tussendoor nog wel eens iets op de website van RTV Zoo, maar nu dus niet. En normaal ga ik op dinsdagochtend en vrijdagochtend tijdens het fietsen ook even langs bij de studio. Maar deze week ben ik dinsdag slechts kort geweest en vandaag helemaal niet.

Zoals aangegeven heb ik mijn weekschema verder wel gevolgd. Het lukte wel om alles te doen op de tijden die ervoor gepland waren. Het afgelopen weekeinde was eigenlijk vrij rustig. Beide dagen was er verder niemand thuis. Zaterdag ging ik zoals altijd naar de studio en heb daarna ook nog geslapen. Zondag ben ik nog wel naar PEC geweest, maar dat was het wel voor die dagen. Je zou dus zeggen, dat ik niet vermoeid hoefde te zijn.

Maandagmiddag merkte ik echter in de studio wel de vermoeidheid. Ik kon wat minder de drukte hebben. Dinsdagochtend heb ik wat gefietst en ben wel even langs de studio geweest. Maar zoals al aangegeven maar even. Ik had mij al voorgenomen, door de vermoeidheid van de maandag, om bijvoorbeeld minder intensief de mailwisselingen te volgen. Al zo’n anderhalf a twee weken zit ik helemaal niet op Twitter en Facebook volg ik ook maar beperkt. Ik heb er geen behoefte aan.

’s Middags zoals elke dinsdag naar mijn moeder geweest. Rustig aan gedaan en op de gewone tijd weer naar huis. Woensdag was tijd voor tafeltennis. Echt een dag verder zonder radio. Donderdagochtend leek de rust van de afgelopen dagen effect te hebben gehad. In de studio had ik met tweemensen afgesproken. Het waren twee mensen, die vrij nieuw zijn bij de radio en deels nog ingewerkt moesten worden. Maar dat liep dus goed en rustig.

Zonder overdreven vermoeidheid ging ik weer naar huis en na geslapen te hebben, leek het dus voor het grootste deel over. Ik hoefde zelfs ’s avonds niet te koken, wat eigenlijk eerst wel de bedoeling was. En vanwege het weer werd ik door Hilko naar de binnenstad gebracht. Maar eigenlijk al na het eten kwam de vermoeidheid weer opzetten. En bij de vergadering van GroenLinks was duidelijk dat het nog niet goed was.

Toen Charlotte mij na vijf kwartier weer kwam ophalen, kon ik ook niets anders dan toegeven dat het nog steeds niet goed was. Vanmorgen ben ik nog wel even wezen fietsen en heb ik kort door de stad gelopen (waarbij ik een paar mensen tegenkwam en ook met één nog wat uitgebreider heb gesproken) en nu is het wachten tot Anne dadelijk komt. Met haar zal ik het er ook over hebben. En dan maar eens even kijken of het schema tijdelijk aangepast moet worden.

Gepubliceerd 27-3-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in