Het zit even tegen bij de verbouwing van de badkamer.  Vorige week bleken verkeerde tegels geleverd te zijn, of beter, de omgekeerde hoeveelheid zwarte en witte tegels. Dat hadden we eerder nog niet gezien. Dat kon ook lastig met het formaat en de verpakking van de tegels. Woensdag werd het duidelijk en hebben we meteen met Brugman gebeld daarover. Vrijdag zouden de juiste tegels geleverd worden. Er kwamen ook wel tegels, maar het bleken weer zwarte en dus verkeerde te zijn.

Tot en met vrijdag kon de tegelzetter nog wel doorwerken, ook de vloer ligt er nu in. Maar daar hield het voor hem op. Vanmorgen (maandag) hadden we nog niets gehoord, dus maar weer eens bellen. Volgens de servicedesk van Brugman hadden ze vrijdag enkele keren gebeld, maar zonder resultaat. Vreemd, ten eerste omdat Charlotte slechts één keer een telefoontje heeft weggedrukt (toen kon ze echt niet aannemen) en ten tweede omdat ze ook mijn telefoonnummer hadden. De dame van de servicedesk is ook niet echt meevoelend (zachtjes uitgedrukt).

We hadden vrijdag ook nog de winkel in Zwolle gebeld. Daar lijken ze wel te begrijpen, dat het niet echt handig is. Volgens de servicedesk kunnen de tegels wel gehaald worden, en kunnen ze pas woensdag geleverd worden als ze bezorgd moeten worden. Nu ligt het haalpunt in Waalwijk en hebben Charlotte en Hilko vandaag andere zaken te doen, dus dat wordt lastig. We hebben Brugman in Zwolle maar weer gebeld en hopen dat dat wellicht nog wat soelaas biedt.

Inmiddels ligt het dus even stil op de badkamer. Er kan nog wel wat. Het toilet en de badkamerspullen kunnen wel opgehangen worden. Daar is de aannemer nu mee bezig om dat nog voor vandaag te regelen. Het lijkt er op, dat de rest dus pas vanaf woensdag kan.

Hoe het met de verdere voortgang gaat, geen idee. Eigenlijk zou men aanstaande week het toilet beneden doen, maar dat kan dus in het gedrang komen. Aan de andere kant, als het toilet boven bevestigd is, kunnen we er ook gebruik van maken. Dan is het dus even de vraag hoe makkelijk dat gaat terwijl er ook nog gewerkt wordt. Maar mogelijk zou dat dus samen kunnen.

Komend weekeinde willen we nog wel het oude toilet beneden gebruiken. Vandaag is Charlotte jarig en haar verjaardag en die van Hilko worden zondag gevierd voor familie. Met die drukte is het onhandig om geen toilet beneden te hebben. Maar aan de andere kant, wat werkt, dat werkt. Het is nog even bekijken hoe en wat.

Gepubliceerd 8-12-2014

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in