Afgelopen zondag hebben we dus de Jessendag gehad. Vanuit het huis van Lodewijk en Barthe in Leiden hebben we in kleinere groepjes wat wandelingen gedaan. Eerst hebben we geluncht waarna er een keuze gemaakt kon worden uit verschillende uitstapjes. Ik ben eerst met enkele personen de stad ingelopen. Daar zijn we uit elkaar gegaan en ben ik weer naar het huis vertrokken, waar ik even gerust heb. Na het eten zijn we allemaal weer huiswaarts gegaan.

Het was vrij druk in Leiden en er was van alles te doen. Misschien wel als voorbode op Leidens Ontzet, wat dit weekeinde gevierd wordt. Maar mede door het goede weer was het een prettige dag om rond te wandelen. En ik wist zonder problemen de weg terug naar het huis ook te vinden.

Door de Jessendag heb ik niet naar Feijenoord – PEC Zwolle kunnen kijken. Blijkbaar ook niet zo erg, want voor de tweede keer op rij wist PEC niets klaar te maken in Rotterdam. Zaterdagavond kunnen ze de goede seizoenstart wel weer een vervolg geven als ze in Tilburg aantreden tegen Willem II. Die ploeg heeft het nog niet zo makkelijk tot nu toe. We zullen het weer zien.

Maandag kon ik mijn website van een update voorzien. Daarvoor moest eerst de site verplaatst worden naar een andere server. Op de eerste server was de PHP-versie niet hoog genoeg voor de update. Gelukkig kon die verplaatsing makkelijk gebeuren door de provider. En toen ging het updaten vrij snel. Wel moest ik vervolgens nog het een en ander aanpassen en heb ik even met een andere template gewerkt. Maar als je nu op de site kijkt, lijkt alles zoals het was. Op de achtergrond is dat nog niet helemaal zo, maar dat komt vast ook wel weer in orde. De komende tijd ben ik daar mee bezig.

En woensdagavond zijn we met het gezin, inclusief Martijn, uit eten geweest in Deventer. We zaten daar in een Tapas-restaurant aan de Brink. Het eten was prima. Annewyke kwam vanuit Nijmegen en ging daar ook weer naartoe na afloop. De Brink zag er aantrekkelijk uit, zo in de avond. Ondanks dat er niet erg veel mensen leken te zijn, was het aardig. Langs het hele plein leken restaurants en dergelijke gevestigd en de versiering was ook goed, met onder andere een soort van vuurkorven. Bij mij kwam de gedachte boven waarom dat niet op de Melkmarkt in Zwolle lukt. Op dit moment vindt daar weliswaar een flinke verbouwing plaats met de sloop van een heel stuk, maar los daarvan is het allemaal los zand en kan er wel een flinke verbetering plaatsvinden. Wie weet dat het na de komst van de Primark toch beter wordt.

Gepubliceerd 2-10-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in