Het is warm. Het zal niemand ontgaan zijn. Toch moet ik zeggen, dat als je maar rustig aandoet, je er prima doorheen komt. In ieder geval heb ik er nog geen moeite mee. Maar ja, ik heb dan ook o.a. het bezig zijn in de tuin even niet gedaan. Ik zit rustig op de bank met alle gordijnen dicht.

Het slapen gaat ook goed. Zowel ‘s nachts als ‘s middags rust ik goed. In de morgen probeer ik nog wel het een en ander te doen en dat gaat goed. Gisteren ben ik bij RTV ZOo bezig geweest en vanmorgen heb ik eerst Hilko weggebracht voor zijn werk en daarna wat zaken op de computer gedaan. Gisteravond was er ook nog een borrel van GroenLinks in de binnenstad en vanavond nog maar weer een borrel, deze keer van RTV ZOo.

Voor veel mensen begint de vakantie. Daarom ook die borrels: de gemeentepolitiek gaat met reces en bij RTV ZOo eindigt o.a. het nieuwsprogramma Focus op Zwolle, om ergens in augustus weer opnieuw te beginnen.

Onze vakantie naar Amerika begint langzamerhand ook dichterbij te komen. Hilko heeft nog anderhalve week te gaan voor hij vertrekt, Charlotte en ik gaan over tweeëneenhalve week. Alles is volgens mij inmiddels geregeld en niets staat ons vertrek meer in de weg.

Voor Amerika hebben we al een paar bezoeken geregeld. Onder andere ga ik drie wedstrijden van de Seattle Mariners bezoeken, twee met Charlotte en twee met Hilko, Hidde en Martijn. Ook hebben we kaartjes voor een wedstrijd van de Seattle Sounders. Het is dan voor het eerst, dat we in Amerika een voetbalwedstrijd bezoeken (gewoon voetbal dus, geen American Football). Het stadion zit wel goed vol met zo’n vijftig a zestigduizend mensen. De Sounders horen dan ook bij de topploegen, al gaat het momenteel even wat minder.

Het is nog even doorwerken bij RTV ZOo (het nieuws houdt geen vakantie, gelukkig doen wel veel nieuwsbrengers dat), maar dan is het de hoogste tijd om te gaan genieten in Amerika. Even volhouden nog.

Gepubliceerd 3-7-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in