Vorige week heb ik de spambestrijding op mijn website wat verhoogd. En het lijkt te werken. Er zijn sindsdien geen spamberichten meer binnengekomen. Ook geen reacties, maar dat is vrij normaal, die komen sowieso zelden. Voorlopig kan ik dus weer vooruit zonder steeds spam te hoeven verwijderen.

Geeft gelegenheid om weer met andere dingen bezig te zijn. Zo ben ik bezig met agendaberichten maken voor RTV ZOo. Degene, die dat normaal doet, is een paar weken met vakantie en ze heeft mij gevraagd het gedurende die tijd over te nemen. Dat doe ik dus. Het kan zo af en toe tussendoor en kost dus niet teveel tijd en ook niet teveel inspanning. Voor een groot deel is het informatie die is opgestuurd overnemen en in het agenda-sjabloon van RTV ZOo zetten.

Ik merk wel, dat het vakantietijd is. Er zijn redelijk wat redactiecollega’s weg en dat betekent dat er veel blijft liggen totdat ik weer op de redactie ben. En dat betekent ook, dat lang niet alles wat binnenkomt ook geplaatst wordt. Zo is dat nu eenmaal.

Maar langzamerhand komen mensen weer terug en komt de redactie weer op sterkte. Volgende week lijkt iedereen er weer te zijn (behalve dus de agenda-persoon) en dan moet het allemaal weer goed lopen. Hopelijk is dan de website ook weer helemaal hersteld van enkele probleempjes, die er nu lijken te zijn. Maar dat zullen we wel zien.

Ook thuis begint de vakantietijd op z’n einde te lopen. Charlotte is alweer helemaal bezig op school. Hilko gaat deze week twee dagen naar Groningen om de introductieweek van volgende week voor te bereiden. Dan is hij dus ook weer bezig. En Annewyke blijft nog even bezig met het onderzoek, waar zij aan meehelpt.

Het normale leventje keert dus steeds meer terug. Maar de volgende vakantie is er vast zo weer.

Gepubliceerd 27-8-2013

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in