Nog een paar dagen en dan gaan we een week op vakantie. We gaan de Huttenheugte onveilig maken. De Huttenheugte is een park van Centre Parcs, oftewel: we hebben een huisje gehuurd. Vanaf dinsdag proberen we daar ons te ontspannen en te genieten van de mogelijkheden die het park en de omgeving bieden.

We, dat zijn in ieder geval Charlotte en ik. Ook Annewyke is er een groot deel van de tijd en Hilko komt ook af en toe. En zelfs Martijn, de vriend van Annewyke, komt even langs. De anderen moeten wel af en toe naar Zwolle of ergens anders naartoe, maar dat zullen steeds momenten zijn. Ik ben in ieder geval de hele tijd daar (tenzij PEC Zwolle alsnog Vitesse weet te verslaan en volgende week een extra thuiswedstrijd heeft, maar dat ligt niet echt voor de hand).

Naast ontspannen en mij verder nergens mee bezig te houden, ga ik nadenken over mijn activiteiten bij RTV ZOo. Door wat ontwikkelingen zie ik mij daartoe genoodzaakt. Ga ik door als eindredacteur website/kabelkrant, trek ik mij terug tot enkel het plaatsen van berichten, of zijn er andere dingen die ik wil gaan doen: het moet de komende week duidelijk worden. Andere dingen kunnen onder andere met de tv-uitzendingen te maken hebben. Ik probeer alles eens goed op een rijtje te zetten en dan een definitieve beslissing te nemen. In ieder geval heb ik bij RTV ZOo gemeld, dat ik op 1 juni die beslissing doorgeef.

We gaan natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheden op het park om ons bezig te houden. We zullen een keer gaan bowlen en ook een uitgebreide maaltijd in een restaurant staat op het programma. Het zwembad zal niet overgeslagen worden en gewoon rustig in het centrum zitten ook zeker niet. Maar ook in de omgeving is wat te doen.

Zo gaan we meteen dinsdag al naar de dierentuin in Emmen. Het is lang geleden, dat we daar voor het laatst geweest zijn en ik ben benieuwd wat er allemaal veranderd is. Vroeger hebben we daar jarenlang een abonnement op gehad. Het dierenpark wordt verplaatst, maar hoever men daar mee is (en of het oude park er eigenlijk überhaupt nog is, dat weet ik helemaal niet. We zullen het dinsdag zien.

Doordat we een week weg zijn, zal ik volgende week dus ook geen verhaal op de website plaatsen. Dat gebeurt pas weer over twee weken. En of dat dan een terugblik is op de vakantie, een beschouwing over mijn keuze bij RTV ZOo of iets nog geheel anders, dat zie ik dan wel weer. Ik bedenk normaal gesproken nooit van te voren waar ik iets over schrijf. Ik begin gewoon en dan verschijnt er vanzelf wel wat. Deze keer dus over de aanstaande vakantie. Volgende keer over …

Gepubliceerd 22-5-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in