Vorige week heb ik niets geschreven. Dat komt niet door een gebrek aan inspiratie of ziekte of iets dergelijks, maar doordat Charlotte toen op de computer zat. Zij werkte die dag aan het rooster van school. En dan merk je toch wel, dat ik mij behoorlijk aan het weekschema houd. Ik neem dan geen ander moment om een stukje te schrijven. Ach ja, zo gaat dat.

Deze week lukt het wel om iets te schrijven, al was het bijna weer misgegaan. Hilko gaat zo met vrienden weer verder kijken naar hun vakantie in de USA. Maar ik mocht nog even wat schrijven van hen. Bij deze dus.

Er is de afgelopen twee weken weer aardig wat gebeurd. PEC Zwolle heeft de bekerfinale verloren, wat vooral jammer is omdat de winnaar dit jaar rechtstreeks toegelaten wordt tot de groepsfase van de Europa League en daar een behoorlijk bedrag voor krijgt. Maar FC Groningen was simpelweg beter, dus het zij zo. Een week later mochten beide ploegen weer tegen elkaar in Groningen, en nu won PEC Zwolle wel. Daardoor zijn ze wel zeker van een plek in de play-offs om een plek in de voorronde van de Europa League en kunnen zelfs zesde worden. Zondag is de laatste ‘regulier’ wedstrijd in de competitie, tegen Feyenoord. Maar aanstaande donderdag mogen ze dus weer.

Ook bij de radio is het een en ander gebeurd. Maar dat proces is nog niet helemaal ten einde, dus daar zeg ik verder niks over. Het is wel even ietsje rustiger wat betreft de berichtgeving. Het is op allerlei plekken vakantie, en dat merken we. Daardoor kan alles even een stuk gemakkelijker verwerkt worden. En vanaf vandaag (als ik het wel heb) kunnen we terecht in onze nieuwe locatie aan het Dokterspad. Daar moet alles nog ingericht worden, dus het zal nog eventjes duren voordat we ook echt daar naartoe verhuizen, maar het komt dus dichterbij. We zijn allemaal benieuwd hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien en welke ruimte we precies krijgen. Binnenkort meer dus.

Straks gaan we bij Annewyke en Martijn eten. Annewyke heeft net weer een goed coschap-blok achter de rug. In nog geen twee weken was deze keer de oog-afdeling aan de beurt. Ze rondde dat af met een 9, dus ondanks dat het niet haar favoriete plek was toch uitstekend gegaan. Nu heeft ze twee weken vrij. Gedurende de tweede week gaat ze met Charlotte en mij op vakantie in de Huttenheugte. Martijn werkt gewoon door. Hilko heeft ook wat activiteiten te doen, maar komt ook nog enkele keren naar de Huttenheugte. Het zal vast goed gaan. Even een week (van dinsdag tot en met zondag) er helemaal uit lijkt me geen slecht idee.

En zo gaan we dus steeds maar weer door. Deze en volgende week een stukje van mij op de website, en dan sla ik weer een week over. Het loopt allemaal zoals altijd eigenlijk.

Gepubliceerd 15-5-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in