Tja, niet elke week lukt het om makkelijk een stukje voor de website uit de mouw te schudden. Waar zou ik het nu eens over kunnen hebben? Wellicht over PEC Zwolle, dat sinds dit weekeinde definitief zeker is van een eerste optreden in Europa het komende seizoen? Of over mijn moeder en zus, die vanmorgen weer teruggekomen zijn uit Amerika? Of wellicht over de (positieve) ontwikkelingen bij RTV ZOo? Of zou het moeten gaan over ‘mijn’ verloop van de week? Ja, dat laatste zou wel eens kunnen.

Zoals ik al eens eerder heb aangegeven, volg ik een vrij vast programma door de week. Dat bespreek ik elke vrijdag met mijn ambulant begeleider, maar het werd eigenlijk steeds eenvoudiger. Zaterdag krant lezen, RTV ZOo-werk en voetbal kijken, zondag was vouwen en weer voetbal kijken (en nu ook honkbal), maandagochtend wat huishoudelijk werk en deze column schrijven en ’s middags RTV ZOo, dinsdag fietsen en bezoek aan mijn moeder, woensdag tafeltennis en lezen, donderdag RTV ZOo, muziek luisteren en GroenLinks-fractievergadering en vrijdag gesprek met de ambulant begeleider, boodschappen doen en (net als woensdag) eten koken.  En een enkele keer kwam er dan nog een vergaderingetje bij bij RTV ZOo. Ook was er elke maandag tot en met vrijdag nog een slaapmoment tussen de middag.

Ik was wel weer toe aan een wijziging van het schema. Daar hebben we afgelopen vrijdag al even over gesproken en nu probeer ik een nieuwe versie te maken. Niet dat er echt nieuwe dingen op komen of zaken weggaan, maar een andere verdeling is wel eens goed.

Ik wil de RTV ZOo-tijden meer naar voren halen. Dat wil zeggen, dat ik op zaterdag in principe vanaf 10.00 uur bij RTV ZOo wil zijn (tot uiterlijk 13.30 uur) en op maandag ’s ochtends ga in plaats van ’s middags. Ook wil ik voortaan twee keer gaan fietsen, op dinsdag- en vrijdagochtend (op vrijdag nadat mijn ambulant begeleider is geweest). Dan ga ik ook even langs RTV ZOo, voor de vergaderingen van de tv-ploeg. Maar daarnaast dus een wat flinkere fietstocht.

Woensdagochtend blijft uiteraard het tafeltennismoment en dinsdagmiddag en avond staat het bezoek aan mijn moeder vast. Ook de wekelijkse fractievergadering van GroenLinks blijft (voorlopig) op donderdagavond. Het huishoudelijke deel op maandagochtend zou dan naar de middag kunnen gaan en de woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag blijven gevuld met lezen, muziek luisteren, bezig zijn in de tuin en dergelijke. En het slaapuurtje tussen de middag blijft er natuurlijk ook op staan.

Tussendoor doe ik thuis ook nog wel eens wat voor RTV ZOo. Daar zit geen druk achter en kan prima via internet. Dat blijf ik doen, maar toch wil ik proberen dat iets meer op het rooster te zetten. Daarom wil ik elke maandag, woensdag en vrijdag na het eten een ‘hobbyuurtje’ erop plaatsen. Op maandag kan dat ook wel eens een redactievergadering zijn.

En zo is het schema weer gevuld en kan ik ermee aan de slag. Maar eerst nog kijken hoe Charlotte en mijn ambulant begeleider erover denken. Misschien levert dat nog wat aanpassingen op. Ook moet ik bepaalde aanpassingen natuurlijk bij RTV ZOo bespreken. Dat kan vanavond bij een redactievergadering. Hoe het dus definitief wordt, dat zal later duidelijk zijn.

En sowieso komt er binnenkort een week vakantie met helemaal geen RTV ZOo en tafeltennis. Dat zal wel ergens in mei gebeuren. Eens kijken of ik dat nog kan.

Gepubliceerd 7-4-2014

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in