Het Capitool
Het Capitool

Gistermiddag en vanmorgen ben ik bezig geweest met het opnieuw op de website plaatsen van het verslag van de reis van Hilko en mij naar Washington DC (en New York) in 2010. We vlogen vanaf Schiphol eerst naar New York, waar we een paar dagen met z’n tweeën verbleven. Daarna gingen we met de bus naar Arlington bij Washington DC. Zus Tine en zwager Han waren daar vanwege het werk van Han neergestreken. En daar wilden wij natuurlijk van genieten. En voor degenen, die afvragen waarom Charlotte en Annewyke niet meekwamen: zij gingen tegelijkertijd naar het EJK tafeltennis in Istanboel.

De eerste dagen dagelijks en in in Arlington regelmatig schreef ik een kort verslagje op mijn toenmalige website. Daarbij plaatste ik dan ook wat foto’s. Gisteren kwam ik dat verslag weer tegen. Het leek mij dus aardig om het opnieuw op de huidige website te plaatsen, weer met de foto’s. Hieronder zie je een overzicht van de in totaal elf verslagen. De eerste vier zijn in New York, de rest in Washington en omstreken.

Wil je alle foto’s van de reis naar de USA zie? Dat kan ook. Ga daarvoor naar de fotopagina via de link rechts op de homepage. In het overzicht daar zie je ook USA 2010.

Een overzicht van de verslagen:

 1. We zijn in New York
 2. Volle tweede dag
 3. Yankee Stadium en Central Park
 4. Weer een flinke wandeling
 5. Mount Vernon
 6. De Nationals winnen
 7. De National Mall verkennen
 8. Bloedheet in Washington
 9. Pentagon en Arlington
 10. Harpers Ferry
 11. Laatste dag alweer
Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in