De vakantie mag dan wel voorbij zijn, de activiteiten gaan gewoon door. Morgen is het Open Monumentendag in Zwolle en er zijn ook allerlei andere dingen te doen. Ik heb bedacht om ook maar wat te bezoeken.

Zo ga ik naar het stationsgebouw. Dat bestaat inmiddels 150 jaar en daarom is er morgen een theatrale route te volgen ´waarmee je op bijzondere wijze meer te weten komt over het stationsgebouw en de spoorzone van Zwolle´. Zo staat het in de aankondiging. Die route duurt een half uur, dus moet prima te doen zijn.

Ik ben benieuwd wat er allemaal te zien is. Als het goed is, zijn daar plekken bij, waar je normaal gesproken niet snel komt. Uiteraard neem ik het fototoestel mee en maak wat opnames. Die komen dan later ook op deze site.

Daarna ga ik nog bij de brandweer langs. Zij houden een open dag in de grote kazerne in Zwolle Zuid. Daar ben ik nog nooit binnen geweest. Alleen al daarom is het aardig er eens te kijken. Maar er zijn ook allerlei demonstraties en kun je je laten adviseren over (brand)veiligheid in en rond het huis.

Of ik er nog lang zal blijven, hangt mede af van de inspanningen bij het station. Maar het zal zeker wel lukken om bij de brandweer langs te gaan. Er is nog veel meer te beleven in Zwolle, maar dat laat ik allemaal aan mij voorbijgaan. Een rustige middag is belangrijk, ook omdat ik ’s avonds nog een verjaardagsfeest heb. Om het weekeinde compleet te maken, is er zondag ook nog een verjaardag te vieren (of eigenlijk twee).

Nog even iets over de website, in combinatie met deze activiteiten. Rechts op de site staat een agenda, met enkele activiteiten. In eerste instantie stonden er alleen sportevenementen, van PEC Zwolle en de Seattle Mariners. Maar ik heb er nu ook enkele andere activiteiten zichtbaar gemaakt, zoals de bovenstaande. Daarom is de naam ook veranderd. Toch staat er lang niet alles wat ik doe. Dat hoeft ook niet volgens mij. Als je mijn blog regelmatig leest, weet je wel wat normaal gesproken door de week doe (in het ziekenhuis, bij tafeltennis en ga zo maar door). En uiteraard ga ik niet naar wedstrijden van de Mariners toe 😉.

Gepubliceerd 7-9-2018

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in