Het was een rustige week. Weinig te melden wat dat betreft. PEC heeft gewonnen en verloren, bij RTV ZOo loopt alles zoals gewoonlijk, het tafeltennis ging weer goed en het slapen redelijk. Kortom, niks te klagen.

Nou komt het sowieso zelden voor dat ik klaag. Dat zal wel te maken hebben met het verdwijnen van de emoties. Voorbeeld: Ook als PEC verliest, zoals gisteravond voor de beker tegen Feijenoord, kan ik mij er niet echt druk om maken. Natuurlijk is winst aangenamer, maar ik slaap er niet minder om. Laat staan dat ik sta te vloeken of zo. Dat deed ik overigens ook vroeger niet, maar toen kon ik wel behoorlijk balen van een nederlaag. Zondag spelen ze weer in Rotterdam tegen Feijenoord. Kijken of ze wat geleerd hebben van gisteravond.

Ik kan die wedstrijd vrijwel zeker niet bekijken. Zondag is het Jessendag, oftewel familiedag van de Jessens, de familie van Charlotte. We gaan dan naar Leiden en daar de omgeving onveilig maken. Zal vast wel goed lopen. In ieder geval heb ik voor maandagochtend wat extra tijd in mijn schema opgenomen om uit te slapen.

Zondagavond is ook de voorlaatste wedstrijd van de Mariners die we kunnen kijken. Het seizoen zit er bijna op. De Mariners moeten nog 9 wedstrijden spelen, maar door de week zijn die allemaal midden in de nacht. Alleen de komende twee zondagen spelen ze nog op een voor ons fatsoenlijke tijd. Ook al zijn ze nog steeds niet helemaal uitgeschakeld voor de play-off, de kans daarop is wel heel klein. Voor de koppositie in de divisie geldt, dat als ze nog 1 wedstrijd verliezen (of de Rangers 1 wedstrijd winnen) ze uitgeschakeld zijn. Voor de wildcard staat dat aantal op 4. Oftewel, kansloos. Dat betekent dus vanaf begin oktober niet meer de Mariners volgen, maar wel kijken hoe het verder afloopt. En dan maar weer wachten tot het nieuwe seizoen weer begint in april 2016.

Verder kan ik weinig melden. Ik hou het deze keer dus maar eens kort. Volgende week zal ik vast meer te melden hebben. Over de Jessendag, over ontwikkelingen bij RTV ZOo en wie weet wat nog meer.

Gepubliceerd 25-9-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in