Sinds enige tijd doe ik wat voor RTV ZOo, de lokale omroep van Zwolle. Twee dagdelen in de week ben ik bezig op de redactie van de website en de kabelkrant. Ik verwerk binnengekomen persberichten voor plaatsing op de website en kabelkrant en heb speciale aandacht voor de sport in Zwolle.

In het verleden heb ik al lang gewerkt voor de lokale omroep, toen nog LOZ genaamd. Ik was toen ook voor de microfoon bezig, maar dat is  nu niet meer aan de orde, zo lijkt het. Het was in ieder geval logisch om bij het bekijken van een zinvolle dagbesteding eens te zien wat er bij de lokale omroep mogelijk was. Dat bleek dus website/kabelkrant te zijn.

Het werk is niet ingewikkeld. Ik hoef geen mensen te bellen of achter nieuws aan te gaan. De persberichten komen binnen via e-mail en die bewerk ik dan. Meer is het eigenlijk niet.

In het weekeinde ben ik ook nog een uurtje met de radio bezig om wat sportberichten op de site te plaatsen. Het gaat dan om verslagen van voetbal (PEC Zwolle en amateurs), volleybal, basketbal en tafeltennis. Uiteraard voor zover er gespeeld wordt. De wedstrijden van PEC Zwolle bezoek ik zelf of kijk ik op de televisie, de andere informatie is van Twitter en diverse websites afkomstig.

En zo ben ik dus ook daar weer even mee bezig.

Gepubliceerd begin 2013 (exacte datum onbekend)

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in