Sinds het herseninfarct ben ik veranderd. Het emotionele deel van mijn hersenen is uitgeschakeld. Dat heeft onder andere effect op het bekijken van zaken. Nou was ik ook voor het herseninfarct altijd al vrij positief ingesteld, maar daarna kwam negativisme eigenlijk helemaal niet meer aan bod. Echt heel positief bekijken is er trouwens ook wat minder bij. Alles gaat ‘gewoon’ zijn gangetje en loopt goed.

Ik merk dat onder andere bij sport. Gaat een wedstrijd van één van mijn clubs verloren, geen probleem. Het zij zo. Nou valt dat in de huidige tijd wel mee, zowel PEC Zwolle als de Mariners doen het boven verwachting goed, maar toch. Een keer een nederlaag doet er niet toe.  Maar ook thuis is het te merken. Vergeet ik iets of doe ik iets verkeerd, dan hoor ik dat uiteraard. Maar ook dat doet me niet veel. Ik weet, dat het niet goed is, maar dat alleen omdat ik mij herinner hoe het zou moeten zijn. Ik kan me voorstellen, dat dat voor anderen lastig is om te ervaren. Maar ook dat gaat enigszins langs me heen.

Ik weet niet goed hoe dat allemaal werkt in mijn hoofd.

Gepubliceerd 25-8-2014

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in