Luis Görlich

  Luis Görlich
  Luis Görlich (foto: peczwolle.nl)
  Volledige naam
  Luis Görlich
  Positie
  Verdediger
  Huidige club
  Nationaliteit
  Geboorteplaats
  Heidelberg
  Geboortedatum
  1 april 2000
  Leeftijd
  22
  Gewicht (kg)
  76
  Hoogte (cm)
  181

  Luis Görlich maakt de overstap naar PEC Zwolle. De 22-jarige rechtervleugelverdediger was al een tijd op proef in Zwolle en tekent voor twee jaar met een optie voor een nog een seizoen.

  Görlich komt over van 2.Bundesliga-club Eintracht Braunschweig. Daarvoor speelde de Duitser jarenlang bij Hoffenheim.

  Luis Görlich: ,,Ik ben er klaar voor om mij verder te ontwikkelen bij PEC Zwolle. Deze kans pak ik dan ook met beide handen aan. Het is voor mij heel prettig geweest dat ik de voorbije weken al kennis heb mogen maken met de trainer, mijn teamgenoten en de speelstijl van PEC Zwolle. Het systeem van PEC, met opkomende wingbacks en spelers die veel energie in de strijd gooien, past goed bij hoe ik voetbal. Ik heb het volste vertrouwen in een goed seizoen met deze groep en zal daarvoor alles geven."

  Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Luis is een speler die fysiek en mentaal erg sterk is en die in zich in de trainingen en afgelopen wedstrijden heeft laten zien als een speler op wie je kan bouwen en de hele wedstrijd blijft gaan."

  Statistieken Totalen
  Keuken Kampioen Divisie
  2
  2
  0
  180′
  0
  0
  0
  1 (0)
  0
  0
  Laatste wedstrijden
  Datum
  Voor
  Tegen
  T/U
  Resultaat
  Keuken Kampioen Divisie
  PEC Zwolle
  Telstar
  U
  W 0:5
  90′
  1
  0
  PEC Zwolle
  De Graafschap
  T
  W 2:1
  90′
  0
  0
  Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief, met name bij de lokale omroep in Zwolle. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in