PEC Zwolle - FC Dordrecht
PEC Zwolle - FC Dordrecht, de laatste oefenwedstrijd voor de competitie

Als je zag hoe PEC Zwolle gisteren in de eerste helft van de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht speelde, zou je zeggen dat de ploeg klaar is voor de competitie. Er zat drang naar voren, snelheid en venijn in. En onder andere die snelheid ging niet ten koste van de zuiverheid. In de tweede helft was de inzet er niet meer echt, maar dat hoefde ook niet. Mij lijkt PEC Zwolle wel klaar voor de competitie die volgende week begint. Nu ik nog.

Dit jaar probeer ik op mijn website de Keuken Kampioen Divisie bij te houden. Met een speciale plug-in daarvoor zou dat moeten lukken. Maar ik heb nog niet alles klaar voor de start. Met name moeten nog de selecties van de verschillende teams in orde gemaakt worden. Niet dat ik van alle spelers foto’s en dergelijke ga toevoegen, maar wel moeten de nummers nog vermeld worden en hier en daar ook nog spelers toegevoegd c.q. verwijderd worden. Ook moet ik de potentiële scheidsrechters nog toevoegen.

Maar dan kan de competitie echt beginnen en kan ik de uitslagen gaan toevoegen. En niet alleen dat, maar ook de doelpuntenmakers, kaartpakkers, wissels, en dergelijke. Vrijdag zijn de eerste zeven wedstrijden, dus dan kan ik aan de slag daarmee. Verwacht niet meteen na afloop dat alles ingevuld is. Ik moet nog uitvinden hoe lang ik daarmee bezig ben. Het kan waarschijnlijk ook in stukjes. Oftewel snel de uitslagen invullen en de details wat later.

Bij de wedstrijden van PEC Zwolle voeg ik meer informatie toe. Niet alleen probeer ik eigen verslagen te plaatsen, ook mag ik de interviews van Evert Jan Pasman gebruiken. Die maakt in ieder geval na elke thuiswedstrijd interviews voor o.a. RTV Focus en Vechtdal TV, en ondanks dat ik niet meer voor RTV Focus werk heb ik wel met Evert Jan afgesproken de filmpjes te blijven gebruiken. Bij dit bericht staan al twee interviews die hij gisteren heeft gehad met Thomas Beelen en Dick Schreuder.

En ook probeer ik links te plaatsen naar berichten uit o.a. de Stentor en andere media over de wedstrijden. Ik hoop ook dat PEC Zwolle een samenvatting plaatst op YouTube, want dan voeg ik ook een link daarnaartoe bij. Zo wordt het hopelijk een mooi overzicht.

Of het ook echt allemaal gaat lukken zoals ik het voor ogen heb, is nog even afwachten, maar ik ga mijn best doen. En zoals gewoonlijk: commentaar is van harte welkom. Wil je al even kijken? In het menu rechts staat een link naar Keuken Kampioen Divisie.

Dick Schreuder na de wedstrijd tegen FC Dordrecht (interview Evert Jan Pasman)
Thomas Beelen na de wedstrijd tegen FC Dordrecht (interview Evert Jan Pasman)
Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in