De schuifpui ligt eruit, het is koud beneden

Charlotte en ik zitten momenteel allebei boven. Beneden zijn de werklui bezig de schuifpui te vervangen. En dat levert naast lawaai ook flink wat kou op. Dus geen pretje om daarin te zitten. Hierboven zijn ze al zo ongeveer klaar met de vervanging van alle ramen, alleen nog wat afwerking moet gebeuren. Je merkt al wel het verschil met eerst. Het is een stuk warmer en er komt geen koude lucht meer door het raam.

De afgelopen dagen ben ik niet thuis geweest. Gisteravond heeft Charlotte mij weer opgehaald. Het waren rustige dagen, maar met vele wakkere uren in de nacht. Sinds we terug zijn uit Canada gaat het slapen ‘s nachts nog niet geweldig. Klein hoopgevend feit is wel dat ik de afgelopen nacht wel langer en meer geslapen heb. Ik ben slechts ruim een uur wakker geweest, veel minder lang dan de nachten ervoor. Het zal vast wel weer goed komen.

Vanaf morgen gaat het vrijwilligers werk bij RTV Focus weer volop van start. Vorige week heb ik een globaal weekschema gemaakt omdat nog niet alles duidelijk is. Maar RTV Focus wel: daar ga ik voortaan op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend naar toe. Maandagochtend komt Jeroen zoals gewoonlijk en nemen we de week door. De dinsdag en de donderdag liggen nog niet vast. Dat hangt af van de mogelijkheden om te sporten.

Uitgangspunt is om te gaan sporten via InteraktContour, en met een combinatie met andere activiteiten daar hopen we dat de gemeente daar toestemming voor geeft. Dat zal de komende weken duidelijk worden. Die andere activiteiten zullen vooral computeractiviteiten worden zoals werken aan mijn website, dingen doen voor RTV Focus, anderen helpen bij hun computeractiviteiten, enzovoort. Maar dat is dus nog even afwachten.

En dan zijn er nog wat ‘huishoudelijke’ taken, zoals brood halen bij de bakker, boodschappen doen, bloemen water geven, de was vouwen en dergelijke. Plus in het weekeinde het voetbal volgen en kleine (en hopelijk op termijn wat langere) stukjes fietsen en wandelen. Zo wordt de week weer aardig gevuld. Iedereen waarschuwt mij steeds ervoor om niet teveel te doen en dat moet ik zelf ook in de gaten houden. Ik denk dat het wel gaat lukken.

Even wat reclame: Belisol bevalt prima

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in