Het komt er nu toch maar eens van. Ik ga een autobiografie schrijven met veel foto’s en een paar filmpjes e.d. Vanmorgen heb ik een inleiding geschreven waarin ik vertel wat de bedoeling is, waarom ik het doe en nog meer. Ik heb inmiddels een menu-item ‘Autobiografie’ gemaakt, die je bovenin het menu kunt vinden. Daar is nu alleen nog maar de inleiding te vinden. De komende tijd komt er veel meer bij. Onder andere ook een pagina waarin de aanpassingen en aanvullingen aangegeven worden.

Op de verjaardag van Annewyke gisteren heb ik veel extra motivatie gekregen om hier mee bezig te gaan. Ik sprak er met diverse mensen over (nav een foto die ik aan mijn moeder liet zien voor extra informatie). Zij vonden het een goed idee en zullen vast wel een bijdrage leveren in het vervolmaken van mijn herinneringen, zeker als ik ze daarom vraag.

Ik zat de afgelopen tijd al een beetje te zoeken naar een begin. Ik had al wel de nodige foto’s gescand, maar ook nog een heleboel niet. Mede door gisteren heb ik nu bedacht maar gewoon te beginnen met het schrijven van een verhaal en dan gaandeweg dat aan te vullen met foto’s, al wel of nog niet gescand.

Zoals in de inleiding ook aangegeven, ben ik zeer geïnteresseerd in aanvullingen, verbeteringen e.d. Die kunnen via de mail of via de commentaar-functie bij de diverse artikelen doorgegeven worden. Ook extra foto’s zijn van harte welkom. Ik wil ze eventueel ook met alle plezier zelf scannen.

Het zal wel een project van de lange adem worden, maar ik heb er zin in. Volg mij op mijn reis door mijn verleden.

Gepubliceerd 17-6-2019

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in