D Een foto uit 2016. De tuin is opgeruimd. Ziet er nu heel anders uit.

Langzamerhand begint het plaatsen van de oude verhalen op de site het einde te naderen. Vanmorgen heb ik heel 2016 erop gezet. Je zou zeggen dat er dan nog heel wat moet gebeuren, maar dat valt mee.

De laatste jaren heb ik niet elke week meer wat geplaatst. Soms heb ik zelfs hele perioden overgeslagen. Nog even dus en alles staat erop. Hoewel alles… Ik heb weer een aardig overzicht gekregen van wat ik de afgelopen tien jaar allemaal gedaan heb, ook op website-gebied. En dan wordt duidelijk dat er nog een heleboel mist op de huidige site. Veel foto’s natuurlijk, maar ook een overzicht van de Amerikaanse geschiedenis en de Amerikaanse presidenten en een begin van een lijst van alle Karl May-boeken die ik bezit.

Of ik daar de komende tijd ook nog wat mee doe, is nog even afwachten. Aan de ene kant lijkt het me wel leuk om dat soort zaken weer op de site te zetten, aan de andere kant is het nogal wat werk. Het hangt natuurlijk ook af van welke mogelijkheden er zijn om het fatsoenlijk op de site te krijgen. Dat wordt dus sowieso de eerste opgave, kijken of er plug-ins zijn die daarbij kunnen helpen. En zo goed ken ik de mogelijkheden van WordPress nog niet. Maar dat wordt wel duidelijk de komende tijd.

Sowieso heb ik maar weer eens gezien dat ik regelmatig de website heb vernieuwd. Alleen in 2016 heb ik al twee keer de site verandert. Eerst van Joomla naar Joomla en later van Joomla naar WordPress. In 2017 verwacht ik weer een bericht over een verandering, dan weer terug naar Joomla. Nu is het dus weer WordPress en ik verwacht dat het ook een hele tijd WordPress zal blijven.

2016 was trouwens wel een interessant jaar, als ik het zo lees. Hilko was een half jaar naar Australië (en werd daar door Charlotte bezocht), Annewyke studeerde af en ging op zichzelf wonen en werken in Zwolle, Annewyke en ik gingen naar Berlijn en bij RTV ZOo gebeurde van alles. En dat zijn maar een paar punten die langs kwamen. Het lijkt wel een beetje een dagboek, al die oude verhalen. Interessant.

De foto bij dit bericht is trouwens uit 2016. De tuin was in oktober helemaal op orde gemaakt. Inmiddels ziet het er anders uit.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in