Twee derde van de vakantie van Charlotte in Australië zit er alweer op. Over ruim een week, volgende week zaterdag, landt ze weer op Schiphol. Het gaat goed, zowel in Australië met Charlotte en Hilko, als hier in Nederland met Annewyke en mij. Als het goed is, zijn Charlotte en Hilko inmiddels in Sydney aangekomen. Annewyke is aan haar laatste stage, een wetenschappelijke stage in het Isala, begonnen. En ik ga gewoon door, zij het dat ik de komende dagen bij mijn moeder logeer. Toch nog een beetje vakantie voor mij dus, al ga ik gewoon door met onder andere de werkzaamheden voor RTV ZOo.

Het is dus rustig aan het thuisfront. Ook bij RTV ZOo begint de vakantietijd langzamerhand z’n schaduwen vooruit te werpen. Eindelijk komen minder persberichten binnen, en ook programma’s zijn met hun laatste uitzendingen voor een zomerstop bezig. Toch wordt er ook hard gewerkt aan de tijd na de zomervakantie, zoals ik in mijn vorige blog al heb aangegeven.

Het weer kan wel beter. Het regent te vaak om goed in de tuin bezig te kunnen en er zit voorlopig weinig verbetering aan te komen. Vooral vandaag zou het fijn zijn als het zonnetje zich regelmatig laat zien, want Anne, mijn ambulant begeleider, trouwt vandaag. Helemaal droog zal het niet zijn, maar een feestdag is het voor haar en haar partner vast wel.

Ik heb deze en de komende weken dan ook te maken met een vervangster van Anne. Die is afgelopen dinsdag voor het eerst langs geweest. Ik heb dus weer mijn verhaal gedaan over het herseninfarct en kort mijn geschiedenis. Ze zal het vast voor een deel al geweten hebben, maar als je eenmaal aan het vertellen bent, dan probeer je (of beter gezegd ik) toch compleet te zijn. Ze had ook tijd, want ze zit tegen haar pensionering aan en heeft eigenlijk geen eigen cliënten meer, maar vervangt collega’s als Anne, die met vakantie zijn of om een andere reden afwezig. Het ging goed, ook met het maken van mijn weekschema voor volgende week.

Dadelijk ga ik fietsen. Zoals elke week stap ik op de fiets en zie wel waar ik uitkom. Misschien ga ik wel even de stad in. Ik weet dat nog niet zeker. Het is eigenlijk elke keer weer een verrassing waar ik uitkom. Het is ook zonde om steeds hetzelfde rondje te fietsen. Ik zie het wel. Ook als ik in de stad uitkom, is het nog de vraag welke winkels ik bijvoorbeeld vanbinnen bekijk. Er zijn wel wat voorkeuren, zoals Waanders in de Broeren (of eventueel boekhandel Westerhof). Daar speur ik, overigens zonder iets te kopen, naar interessante boeken. Of MyCom dan wel de Media Markt. Daar is de vraag welke nieuwe elektronische producten er zijn. Maar ook andere winkels kunnen soms interessant zijn. Ik wilde alweer schrijven: ik zie het wel. Maar dan staat het twee keer in dit korte stukje, dus doe ik dat maar niet.

Gepubliceerd 1-7-2016

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in