De afgelopen weken is het druk geweest. Althans was het voor mij wat druk. En dan blijkt het herseninfarct toch wel duidelijk consequenties te hebben. Het lukte niet om alles simpel en vloeiend te doen. Vrijdag moet ik het er maar eens met mijn ambulant begeleider over hebben.

Eigenlijk kwamen er een paar zaken samen. Ik had toegezegd, dat ik gedurende enkele weken de agenda op rtvzoo.nl bij zou houden. En er waren nogal veel mensen op vakantie, waardoor het plaatsen van berichten op de site en de kabelkrant ook voor een groot deel op mij neerkwam. Tenslotte begon ook het politieke jaar weer met vergaderingen van GroenLinks.

Geen van al die dingen op zich zou voor extra druk hebben gezorgd, maar gezamenlijk was het toch wel wat veel. Ik heb geprobeerd om de werkzaamheden voor RTV ZOo zoveel mogelijk te beperken tot de dagen, dat ik altijd al ging. Maar mede door de vakanties van de anderen kwam ik daar niet steeds toe aan ook de agenda bijwerken. Dat heb ik dus thuis ook nog wel eens tussendoor gedaan.

En op de redactie was het dus ook steeds flink doorwerken om zoveel mogelijk op de site en kabelkrant te krijgen. En nog was er aan het eind van de dag veel wat nog niet verwerkt was. Ook waren er weer wat veranderingen, die toch even wat aandacht trokken. Allemaal niet erg, maar koste wel wat extra energie.

GroenLinks is dus ook weer begonnen. En meteen goed, mag ik wel zeggen. Een vergadering van het bestuur, een bijeenkomst over een symposium, dat halverwege oktober wordt georganiseerd en uiteraard de normale fractievergaderingen. En dan is er ook nog het werk aan de website van het partnerschap Zwolle – Lünen.

Zoals gezegd, zo wordt het voor mij wet wat veel. Vorige week heb ik al een fractievergadering overgeslagen om wat tot rust te komen. Misschien moet ik nog wel meer aanpassingen doen. Vrijdag wordt dat een discussiepunt. Ik wil graag op een positieve manier de dingen doen, die ik doe. Mogelijk moet er dan wat aangepast worden. Of misschien is het ook maar tijdelijk. Volgende week valt het werk aan de agenda er al weer af, en de vakanties zijn ook langzamerhand weer voorbij. En er komen weer een paar nieuwe medewerkers bij RTV ZOo. Dat zou dus alweer moeten schelen.

Normaal zou ik zeggen, we zien wel. Maar deze week ga ik er dus maar eens echt over praten.

Overigens: nog even een rectificatie op mijn bericht van vorige week. Het probleem bleek dus toch niet bij de template te zitten, maar bij de editor, het programma waarmee je berichten op de site plaatst. Dat was nog niet aangepast aan de nieuwste versies. Inmiddels is de site zo aangepast, dat het voorlopig weer werkt.

Gepubliceerd 10-9-2013

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in