Het duurt nog ruim een week voordat we op vakantie gaan, maar ik moet zeggen dat ik er wel aan toe ben. Even helemaal eruit, geen ‘verplichtingen’ en vooral kijken naar wat er in Seattle allemaal te doen is: ik heb er zin in. Maar tot die tijd is het nog even doorbuffelen, al is dat bij mij natuurlijk een helemaal verkeerd woord. Ik heb genoeg rust tussen alle zaken door, maar merk dat ik die rust ook steeds meer nodig heb.

Gelukkig is het bij andere dingen ook rustig. GroenLinks heeft zomervakantie. Bij RTV ZOo is het een stuk rustiger wat betreft nieuwsberichten. Tafeltennis gaat wel gewoon door, de hele zomer lang.

Hilko heeft vandaag voor het laatst voor zijn vakantie gewerkt. Hij gaat dinsdag met Hidde en Martijn Ac. (al die Martijnen) richting Denver, vanwaar zij een trektocht maken om uiteindelijk in Seattle uit te komen. Daar ontmoeten wij hen weer en gaan onder andere samen naar een paar wedstrijden van de Mariners. Ze hebben al vaak bij elkaar gezeten om de reis tot in de puntjes voor te bereiden en weten dus precies wat hen allemaal te wachten staat. Van Han en Tine hebben ze nog een Amerikaanse routeplanner gekregen, dus ook qua wegen moet het goed gaan.

De komende week is het weekschema voor mij nog vrij normaal. Zoals gezegd, alleen GroenLinks is afgevallen. Maar zaterdag, maandag en donderdag staat nog RTV ZOo op het programma, dinsdag een bezoek aan mijn moeder en woensdagochtend tafeltennissen. En we willen ook nog voor onze vakantie de tuin in orde hebben. Ik doe vooral het stenen gedeelte. Vandaag heb ik voor gedaan met een spuit, volgende week komt de achterkant aan de beurt.

Of ik volgende week zaterdag nog bezig ga voor RTV ZOo weet ik nog niet. Die kans is wel groot, maar hangt mede af van wat we dan eventueel nog moeten regelen voor de vakantie. Op zich kan dat niet veel zijn, want voor de reis lijkt alles al rond en ikzelf wil vooral in Seattle wat inkopen doen. Nieuwe kleren of schoenen hoeven dus niet al hier gekocht te worden.

Wat nog wel moet gebeuren, is een knipbeurt. Dat ga ik dinsdagochtend laten doen. En dan gaat ook de baard er weer af. Zo kan ik fris naar Seattle vertrekken. Nog even volhouden dus.

Gepubliceerd 10-7-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in