Al een tijd ben ik bezig met het verwerken van de opnames, die we in 2002 hebben gemaakt van onze reis naar het westen van Amerika. Het is nog lang niet klaar, maar ik dacht het eerste stuk (zo’n 15 minuten) maar vast eens te publiceren. Zo kan iedereen alvast een indruk krijgen.

Let wel: het is een filmpje nog zonder geluid en dus ook zonder echt slot. Ook heb ik regelmatig de indruk dat de opnames wel beter hadden gekund en vooral rustiger. Maar toch geeft het een goed beeld van ons verblijf aldaar.

Ik begin langzamerhand de helft van de opnames te bereiken, dus zal het duidelijk zijn dat het nog een tijd duurt voordat het filmpje helemaal af is. Ik probeer het wel binnen de dertig minuten te houden.

Het is wel leuk om ermee bezig te zijn. Uiteraard is het alweer 16 jaar geleden en zeker Annewyke en Hilko zijn nog erg jong. Leuk om terug te zien. En Amerika blijft een favoriet vakantieland voor mij. Zeker de afwisseling in het westen met steden, natuur en entertainment biedt alle kansen om te genieten. Of we er nog een keer komen is de vraag, maar het eraan terugdenken is al fraai. En Seattle, dat nog niet in de film is opgenomen, blijft zeker een vrij vaste bestemming van ons, zoals eind van dit jaar ook weer blijkt. Maar dat komt ook omdat daar familie woont.

Ik ben benieuwd naar commentaar. Dat kan zowel hieronder geplaatst worden als via YouTube, waar het filmpje daadwerkelijk staat. Daar probeer ik dan bij het vervolg van de film rekening mee te houden.

Amerika 2002 (b...
Amerika 2002 (beginstuk) Amerika 2002 (beginstuk)


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen