Vanmorgen hebben we voor langere tijd afscheid genomen van Hilko. En in één moeite door konden we ook Annewyke voor twee weken wegbrengen. Samen gaan ze zo'n twee weken naar Disneyworld in Florida, waarna Annewyke weer terug komt naar Nederland en Hilko naar Montreal gaat. Daar blijft hij meer dan een jaar bij Emilie, zijn vriendin die overigens samen met gezamenlijke vriendin Marina vanuit Montreal ook naar Florida komt.

Vanmorgen was het vroeg opstaan. Al om kwart over zes vertrokken we van huis naar Schiphol. Hun vliegtuig zou om 11.05 uur vertrekken. Ondanks dat vroege tijdstip was het toch al vrij druk op de weg en hebben we geregeld in de file gestaan. Maar toch kwamen we op tijd, zo ongeveer kwart over acht, op Schiphol aan. Daar hebben Hilko en Annewyke zich eerst ingecheckt. Er was nog wel even tijd voor een drankje voordat we echt afscheid namen. Helemaal zonder tranen ging dat natuurlijk niet. 

Hilko en Annewyke hadden een vlucht van ongeveer 10 uur naar Houston in het vooruitzicht. Daar hadden ze een overstaptijd van ongeveer twee uur om dan in 3 uur naar Orlando te vliegen. Inmiddels zijn ze al geland in Houston (op het moment dat ik dit schrijf is het hier iets na tienen). Laatste stukje zal ook vast goed gaan. In Orlando gaan ze dan eerst even naar de airbnb waar ze de eerste nacht verblijven om dan na wat boodschappen te hebben gedaan weer terug te gaan naar het vliegveld om Emilie en Marina op te halen. Morgenvroeg begint dan echt het avontuur in Disneyworld.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen