(Vorige week was er blijkbaar even een probleempje met mijn website. In ieder geval lukte het toen niet onderstaand verhaal te plaatsen. Nu volgt het alsnog.)

Je hebt soms van die weken dat je er niet toe komt om een verhaaltje te schrijven. De ene keer zit er iemand op de computer, de andere keer heb je muziek in het ziekenhuis en ga zo maar door. Maar dat wil niet zeggen, dat er niets te vertellen is. Hoogste tijd om dus weer eens wat te schrijven.

Het belangrijkste is dat Hilko bijna gaat vertrekken naar Montreal. Nog ruim een week en hij is weg. Hij gaat niet meteen naar Montreal maar eerst met Annewyke, Emilie en een vriendin van hun uit Montreal naar Disneyworld in Florida. Daarna komt Annewyke weer naar Nederland en gaat de rest naar Montreal. Hilko heeft een studievisum en kan dus ruim een jaar daar blijven. Hij gaat Frans studeren. En na een jaar zou het eenvoudiger moeten zijn om een verblijfsvisum te krijgen.

Annewyke is inmiddels een paar weken bezig in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dat bevalt goed, maar vooral het dagelijks op en neer rijden in combinatie met de toch wel lange werktijden is wel zwaar. Gelukkig heeft zij dus binnenkort een lekkere vakantie in het vooruitzicht.

Ik ben toe aan een nieuwe tablet. De oude IPad begon vervelend te doen. Hij sloeg steeds af en kon alleen nog maar gebruikt worden aan de elektriciteit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van een tablet. Ik heb een uitgebreide zoektocht op internet gedaan en kwam uiteindelijk niet uit bij een IPad, maar bij de Samsung Galaxy Tab S5e. De prijs/kwaliteit verhouding daarvan is een stuk beter dan van de IPad. Ik had het Android-gedoe ook snel onder de knie, dus het gebruik ervan gaat inmiddels prima. Ik moest wel weer wat wachtwoorden resetten, want ik wist niet alles meer. Nu heb ik toch maar een wachtwoord-manager geïnstalleerd. Het zijn verder wat kleine details die ik nog moet uitzoeken.

Ach ja, en zo gaat alles dus zijn gangetje. Volgende week gaan Hilko en Annewyke dus weg. Ook heb ik dan een week vakantie. Er zal vast wel een moment zijn dat ik opnieuw een verhaal kan schrijven. Misschien ga ik dan ook wel wat doen met foto’s op mijn website.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen