Het is weer zweten vandaag en de komende dagen. Met een verwachte maximum temperatuur van 38 graden donderdag en 5 of 6 dagen boven de 30 graden kun je wel zeggen dat het heet is. Tijdens onze vakantie van een paar weken geleden hebben we het ook een paar dagen zo warm gehad en toen hebben we het overleefd. Dus nu zal het ook wel lukken. Maar temperaturen tussen de 20 en 25 graden zijn toch altijd het best. Daar zullen we volgens de vooruitzichten echter nog veel langer op moeten wachten.

Het is een kwestie van rustig aan doen. En ´s avonds en ´s morgens als de temperatuur wat lager is de deuren open zetten om het huis enigszins te laten afkoelen. Natuurlijk zijn de gordijnen overdag gesloten, maar dat houdt slechts een beperkt deel van de warmte buiten. Het is nu 31 graden en binnen al 24 graden. Kun je nagaan hoe het donderdag wordt. Het is niet anders.

Morgen staat o.a. tafeltennis op het programma. Ik ga daar wel naartoe, maar het is uiteraard afwachten hoe de temperaturen in de hal zijn. Als het te warm is, is het maar de vraag of en hoe veel we zullen tafeltennissen. In ieder geval zal ik maar wat extra drinken om de vochthuishouding op peil te houden.

Vanmorgen in het ziekenhuis viel het nog mee met de warmte, maar daar zal de airconditioning dan ook op volle toeren draaien. Ik ben wel benieuwd hoe het donderdag gaat, want dan sta ik waarschijnlijk op een plek zonder airco. En daar was het vanmorgen al aardig warm aldus mijn collega die er toen stond.

We zullen wel merken hoe het gaat en als het nodig is een kleine airco aanzetten.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen