De afgelopen dagen heb ik wat foto´s teruggeplaatst op de site. Je kunt ze zien via de link bovenin of het menu rechts. Maar ze zijn wel aan de oude kant, moet ik zeggen.

Het gaat om foto´s van mijn Chinareis in 2009, een reis met Hilko naar Washington DC in 2010 en van Zwolle uit 2012. Bij die laatste onder andere een bewijs dat Winnetou ook in Zwolle nog leeft. De nieuwste, die er nu staan, zijn foto´s van mijn reis naar Berlijn met Annewyke. Dat was in 2016. En natuurlijk staat de eerste door mij gemaakte video erop, nog een vrij simpel ´oefenexemplaar´. Die is pas kort geleden gemaakt.

Ik ga meer foto´s en video´s, van ´vroeger en nu´ op de site plaatsen. Dat zullen andere foto´s van reizen zijn, maar ook van plekken in Zwolle, van sportgebeurtenissen en nog veel meer zijn. Mocht je ze leuk vinden (of juist niet), laat het weten via een reactie op dit of andere berichten.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen