Schrijf reactie (0 Reacties)

Gisteren heb ik een paar mensen ontmoet die eigenlijk niet goed begrepen waarom ik zo zonder problemen omga met de gevolgen van het herseninfarct. Deels kwam dat naar voren toen ik weer eens mijn verhaal vertelde en wat de consequenties daarvan waren. Bij de gespreksgroep was een vrijwilligster die graag onze achtergronden wilde weten. Vandaar.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Voor mijn verjaardag heb ik van Annewyke een boek gekregen dat ik nu aan het lezen ben. Het is een interessant maar ook een beetje beangstigend boek. Dus zou het fijn zijn geweest als het om een fictieboek ging. Maar helaas, het is echt waar. Het gaat om de toestanden in het Witte Huis onder president Trump.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Het is zover, afgelopen maandag is Hilko weer naar Montreal vertrokken. Of eigenlijk beter: naar Emilie. Het was vroeg opstaan voor ons allemaal, want hij moest al om zes uur ’s morgens op Schiphol zijn. Tegen vier uur vertrokken we met z’n vieren (ook met Charlotte en Annewyke) en vanwege de rust op de weg waren we om kwart over vijf op Schiphol. Het had nog wel iets sneller gekund, maar we moesten vlak voor Schiphol nog even wachten voor een open brug op de snelweg.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Inmiddels heb ik er alweer twee diensten in het ziekenhuis opzitten (spoed en gastheer), maar toch is het vakantiegevoel nog niet helemaal uit mijn systeem. De afgelopen week zijn we naar de Eemhof geweest en hebben daar een zeer ontspannen periode doorgemaakt. Af en toe met z’n tweeën, af en toe met z’n drieën en soms met z’n vieren. Oftewel, Hilko en Annewyke waren er soms wel en soms niet, en de laatste anderhalve dag kwam Rosalie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto's

Agenda

15 dec 2018 18:30 - 20:15
PEC Zwolle - NAC Breda
21 dec 2018 20:00 - 21:45
VVV-Venlo - PEC Zwolle
19 jan 2019 19:45 - 21:30
PEC Zwolle - Feyenoord
26 jan 2019 18:30 - 20:15
Heracles Almelo - PEC Zwolle