Zoals ik al eerder wel eens heb aangegeven, zijn reacties op mijn website van harte welkom. Dat kan nu op twee manieren: als reactie op een bericht of via de contact-mogelijkheid bovenin de site. Het verschil tussen de twee opties is hopelijk vrij duidelijk, maar beschrijf ik hier nog even.

Via de reactiemogelijkheid onder een artikel reageer je op het bericht zelf. Deze reactie komt, na door mij goedgekeurd te zijn, ook zichtbaar onder het artikel te staan. Wees niet bang, het moet wel heel raar lopen als ik de reactie niet publiceer. Dat doe ik alleen met duidelijke spam-berichten niet. Het is wel handig om je naam en e-mail adres erbij te zetten, zodat ik weet van wie de reactie afkomstig is. Daarom staat die optie er nu ook onder.

Via de contact-optie stuur je een e-mail aan mij. Die mail kan overal over gaan en komt ook niet op we website te staan. Ook daar moet je uiteraard je naam en e-mail adres erbij plaatsen, al was het maar om mij de mogelijkheid te geven te reageren. Wil je mij een persoonlijk bericht sturen, dan is deze optie sowieso het beste. 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Foto's

Agenda

Geen evenementen