Schrijf reactie (0 Reacties)

Het lukt aardig met de nieuwe website. Zoals je kunt zien, zijn alle blogs van de vorige site al overgezet (zij het nog lang niet allemaal in de juiste vorm), zijn al de nodige foto's geplaatst en kun je ook op artikelen reageren. Maar ik ben er nog lang niet. Vooral de opmaak heeft nog aandacht nodig. En er moeten ook nog de nodige aanvullingen komen. Daar neem ik rustig de tijd voor, dus even geduld. Het komt af!

Schrijf reactie (0 Reacties)

Zoals je ziet, is de nieuwe site inmiddels actief. Maar dat is nu dan ook nog alles. Zo snel mogelijk probeer ik ook alle gegevens erin te plaatsen. Kijk regelmatig om te zien hoe het ermee staat.

Via het menu rechts kun je inmiddels mijn oude blogs teruglezen. De eerste paar (of beter gezegd: de laatste paar) heb ik inmiddels al wat beter zichtbaar gemaakt. Dat wil zeggen, dat het bericht van die blogs aangepast is aan het nieuwe CMS. Langzamerhand ga ik ook de rest zo aanpassen. Ook zul je zien, dat er (nog?) geen foto bij staat. Of ik dat nog ga doen, weet ik nu nog niet. Maar zo gaat het in ieder geval langzaam de goede kant weer op.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto's

Agenda

Geen evenementen