Zicht op onze tuin
Een inkijkje door de heg

Langzaam krijgt de website meer vorm. Ik ben vooral nog met het plaatsen van de oude artikelen bezig, maar ga dadelijk ook weer even verder met de vormgeving van de site. Het menu moet aangepast worden, het foto-overzicht aangevuld, een beknopte agenda toegevoegd, enzovoort. Ik neem rustig de tijd om de site helemaal in orde te krijgen. En die tijd heb ik gelukkig ook.

Wat betreft de oude artikelen ben ik nu bij 2015 aanbeland. Het blijft aardig om ze weer eens te zien. Ik lees ze uiteraard niet steeds helemaal door, maar het geeft toch een goed beeld van wat er in die tijd allemaal gebeurde. En het motiveert dus ook om weer te starten met het maken van een minstens wekelijkse blog. Bij deze dus!

Naast met de website ben ik bezig met activiteiten voor RTV Focus, de opvolger van RTV ZOo als de lokale omroep van Zwolle. In één van de oude artikelen staat daar ook wat over. Nog even geduld en die is ook te zien. En ik ga momenteel nog twee keer in de week naar de Vogellanden voor therapieën. Daarmee probeer ik de gevolgen van een tweede herseninfarct wat te beperken. Volgende week is de laatste week van die therapieën. Het is natuurlijk goed dat er een einde komt aan die periode, maar ik zal Yvonne, Jesper, Sanne, Myrthe en Claudia wel missen. Volgende keer zal ik er nog wat meer over vertellen. Ook over mijn activiteiten bij RTV Focus weid ik nog uit in een latere blog.

De komende weken zijn er nog de nodige zaken, die ook aandacht verdienen. Zo gaan we eindelijk (na drie vergeefse pogingen vanwege een hartinfarct bij Charlotte en twee keer Coronaregels) naar Canada om te zien hoe Hilko daar leeft en kennis te maken met de ouders van Emilie. En dan kunnen we Hilko ook nog in het echt feliciteren met zijn verjaardag, maar vooral met het eindelijk krijgen van een ‘permanent residency visum’. Hij kan er dus niet alleen gewoon blijven, maar ook eindelijk aan het werk.

En dan komen ze ook nog alle kozijnen in ons huis vervangen door kunststof kozijnen. Daar zijn ze ruim een week mee bezig, want echt alles wordt vervangen. Dat scheelt ons uiteindelijk de nodige verfbeurten, en naar verwachting zullen we dan ook minder tocht hebben en minder verwarmingskosten. Ik ben benieuwd hoe het er uiteindelijk allemaal uit ziet. In ieder geval heeft Charlotte bij het openen van een raam al geconstateerd dat het goed is de kozijnen te vervangen. Ze kon zo (uiteraard zonder die bedoeling te hebben) een gat duwen in een kozijn.

De kop van de nieuwe blogs is eraf. Zoals gezegd kom in volgende afleveringen terug op de Vogellanden, RTV Focus, Canada en de kozijnverbouwing in ons huis. En ook vertel ik dan over allerlei andere persoonlijke en minder persoonlijke dingen.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in