Een tijdje terug schreef ik twee stukjes over medestudenten van vroeger. Dat naar aanleiding van het digitaliseren van dia’s uit die tijd. Het tweede stukje ging over een paar medestudenten, het eerste vooral over Huub Roncken. En laat die nou zaterdag bellen! Hij had mijn stukje gelezen en kon een heleboel extra informatie aanleveren. Maar vooral was het natuurlijk goed om Huub weer eens te spreken. Ik was net wakker na een reünie van de LOZ, de voorganger van RTV ZOo, en reageerde volgens mij dus niet echt enthousiast op het telefoontje. Maar het contact is er weer en ik zal eens een poging doen om dat contact vast te houden.

Huub had goed en minder goed nieuws. Hij is vertaler bij SDL, de opvolger van Stork en geniet van twee kinderen.  Maar Dorothy en hij zijn uit elkaar. Zo’n vijf jaar geleden, na 23 jaar huwelijk, zijn ze uit elkaar gegaan. Huub is nu, zoals hij zelf zegt, ‘happy single’. Dorothy heeft een nieuwe relatie.

Huub had een hele lijst van medestudenten en wat zij volgens hem deden. Twee jaar geleden had hij dat eens uitgezocht en het lijkt aardig compleet. Er staan wel wat verrassende zaken in. Een medestudente die al lang in Amerika woont en daar ‘Senior Vice President’ is, medestudenten die in de schoolleiding zijn gekomen, een partner bij Ernst & Young (en dus mogelijk zelfs nog een tijdje collega van mij geweest in mijn CapGemini Ernst & Young-tijd), diverse docenten, maar ook een kunstenares en iemand die naar Duitsland verhuisd is (niet zijnde Sarina).

De komende tijd zal ik eens rustig de lijst doornemen en kijken of ik nog aanvullende gegevens kan vinden. Er staan onder andere geen contactgegevens bij. Wellicht lukt het om daar wat van te vinden en hier en daar weer wat contact te leggen. Dat hoeft zeker niet met iedereen, maar een paar personen zitten zo in mijn geheugen, dat even wat contact niet verkeerd lijkt. Ik denk dan behalve aan Huub en Dorothy ook aan Ans, Lia, Rosa, Wil, Hannie, Saskia en John (die laatste twee namen zijn dus weer bovengekomen door de gegevens van Huub. Wordt dus vervolgd (maar niet vandaag, eerst weer rust nemen!).

Gepubliceerd 6-10-2014

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in