BFO2022
Met Hilko, Emilie, Rosalie en Annewyke op het Bevrijdingsfestival 2002 in Zwolle

Na een week vakantie, met Hilko en Emilie in Zwolle, en een net zo lange radiostilte op mijn website, is het de hoogste tijd om weer wat te schrijven. Dat kan uiteraard over verschillende dingen gaan. Gisteren sprak ik nog met iemand over waar de naam Blauwvingers vandaan komt. Ik zei toen dat ik daar wellicht iets over zou schrijven.

Maar net zo goed zou het over de werkreis van Hilko langs Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam kunnen gaan. Hij heeft zoals gewoonlijk weer hele fraaie foto’s gemaakt en die gedeeld met ons. Die wil ik graag delen met anderen. Hilko heeft ook twee Disney-boeken voor mij meegebracht. Eén over de belevenissen van Disney Legend William ‘Sully’ Sullivan en één met allerlei aspecten van Mickey Mouse. Zijn Disney-collectie groeit flink en ik kan een beetje daarvan meegenieten.

Bij InteraktContour staan twee dingen op stapel. Ten eerste ga ik daar deelnemen aan een cursus ervaringswerker, en ten tweede beginnen we met een nieuwsbrief. Die cursus begint volgende week woensdag, dus daarover kan ik daarna waarschijnlijk beter schrijven. En de nieuwsbrief staat in de startschoenen. Nog even wat finetunen voordat daar wat meer over gezegd kan worden. In ieder geval zal ik de nieuwsbrief, die 1 keer per maand uitkomt, ook op mijn website plaatsen.

Ook heb ik al een tijdje niets meer geschreven over de boeken in mijn bezit, zowel van Karl May, over Zwolle als over de USA. Hoogste tijd om dat weer eens op te pakken. Er zijn meer dan genoeg boeken om over te schrijven.

En dan zit PEC Zwolle ook nog midden in de laatste week van het seizoen en midden in de degradatiezorgen. Morgen moeten ze winnen in Rotterdam van Sparta. En dan hopen dat er zondag ook nog iets te halen valt thuis tegen PSV. Zij en de andere ploegen maken het flink spannend. De Seattle Mariners doen het duidelijk wat minder dan in het eerste deel van het seizoen. Afgelopen zondag, toen ik een stukje gekeken heb, hebben ze gewonnen. Maar de zes wedstrijden daarvoor en de eerste wedstrijd daarna gingen allemaal verloren.

En oh ja, ik kan ook nog schrijven over de vakantie van vorige week. Hilko en Emilie waren er dus, en dat was voor mij in ieder geval een reden om vakantie te nemen van alles. We hebben ook enkele dingen samen gedaan, waaronder een bezoek aan het Bevrijdingsfestival in Zwolle (zie de foto). Het was erg gezellig. Nu is iedereen weer met de normale dagelijkse dingen bezig, Charlotte, Annewyke en ik in Zwolle, Hilko en Emilie in Montreal.

Oftewel: er is meer dan voldoende om over te schrijven. Ik zal de komende dagen proberen om een inhaalslag te maken.

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in