Al een tijdje heb ik niets meer geplaatst op mijn website. Dat komt niet doordat ik ermee wil stoppen of zo. Ik had simpelweg geen tijd en/of inspiratie. In principe heb ik de dinsdagmiddag onder andere gereserveerd voor het schrijven van een stukje. Maar vanwege het vrijwilligerswerk in Isala en de andere zaken die ik dan ‘moet’ doen, komt het er gewoon niet van. En dan ben ik ook nog bezig met foto- en video-activiteiten, heb de afgelopen week een boek van Karl May gelezen voor een dag van de Karl May Vereniging. Zo wordt wel duidelijk waarom het even niet lukt.

Wat betreft de foto- en video-activiteiten ben ik eigenlijk nog steeds bezig om de basisdingen wat beter onder de knie te krijgen. Vanaf volgende week krijg ik daarbij (als het goed is) ondersteuning. Dan maak ik samen met anderen kennis met iemand die ons (= een aantal in fotografie geïnteresseerde personen) wil begeleiden. Ik ben benieuwd hoe de kennismaking verloopt, maar heb er alle vertrouwen in, dat het goed zal gaan.

Intussen is er ook weer een optreden geweest in Isala, dat ik begeleid heb en waarvan ik opnames heb gemaakt. Het was weer een genoegen om dat te doen. Kijk maar eens op YouTube naar het resultaat en geniet van de muziek van Esther van Kommer en Hilde Vos. Het is me nog niet gelukt om het filmpje netjes via het foto’s-menu rechts zichtbaar te maken, maar dat zal nog wel lukken. Voor nu kijk rechtstreeks op YouTube via deze link.

Dat kennismakingsgesprek is volgende week niet het enige dat ik heb. Aanstaande zaterdag is er een jubileumdag van de Karl May Vereniging. De vereniging bestaat 12½ jaar en dat moet gevierd worden. Ook ik wil er dan bij zijn. Onder andere wordt er een boek van Karl May besproken en dat heb ik de afgelopen week nog maar eens gelezen. Het gaat om het derde deel van de Old Surehand-serie. Via de site van de Karl May Gesellschaft, de Duitse Karl May vereniging, kon ik het origineel in het Duits lezen. De dag is in Amersfoort, dus het wordt een ritje met de trein en de bus. Daaromheen moet ik logischerwijs rustig aan doen.

Volgende week wordt sowieso een wat drukkere week, want er zit ook nog een borrel van Bedside Buskers (die de muziek verzorgt in Isala) in het ziekenhuis in Deventer en een bezoekje aan Düsseldorf (waardoor het tafeltennis voor mij een keer niet doorgaat) bij. Prettig vooruitzicht is, dat ik eind juni drie weken vakantie heb en dat de tijd tot dan en vrij kort is en ook al vrij rustig. Ik ben wel benieuwd of ik het allemaal volhoud, maar ik ga zoals gewoonlijk van het positieve uit.

Gepubliceerd 12-5-2019

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in