Vorige week vrijdag heb ik niets geschreven, want toen was de bruiloft van Tim en Janine. Daar ben ik met Charlotte de middag en een groot deel van de avond geweest. Daardoor was er geen tijd voor een verhaaltje. Het was een goede bruiloft, waar ook het grootste deel van de familie bij was. Met sommigen dus weer even wat bij gekletst, met anderen gewoon door gekletst. En tussendoor even gerust; ook dat kon gelukkig.

Zaterdag heb ik eerst gesport en ben daarna naar de radio geweest. Ook al was het een vrij ontspannen dag daar, toch bleek ik nogal veel van mijn energie verbruikt te hebben. Zondag ben ik tussendoor ook even gaan liggen en heb een behoorlijke tijd geslapen. Het was weer een voorbeeld van mijn onvermogen, zou ik haast zeggen, om mijn energieniveau goed in de gaten te houden. Ik dacht dat het allemaal wel mee viel, maar dat bleek dus niet zo. Zo lang ik doorging, merkte ik het niet, maar toen ik eraan toegaf, was het duidelijk. Ook de nachten erna heb ik ‘uitstekend’ geslapen. Volgende keer dus toch maar iets meer rust nemen tussen dat soort zaken door.

Verder liep het allemaal wel. Het sporten gaat goed en ook over het aangepaste eten klaag ik niet. In het begin leek de verdubbeling van het aantal boterhammen wel vreemd, maar inmiddels gaat dat gemakkelijk naar binnen. En ’s avonds eet ik minder dan eerst. Het is duidelijk te merken aan het gewicht dat ik anders eet. Ik ga dus voorlopig nog even zo door. Mijn streefgewicht is uiteraard nog niet bereikt in 4 weken, maar het komt al aardig dichtbij.

Charlotte is sinds gisteren drie dagen weg met Annewyke. Ze nemen het er even van in een hotel met wellness-mogelijkheden. Zaterdagavond komt ze weer terug. Voor Annewyke begint volgende week de eerste van de laatste jaars-coschappen. Dan start ze op de kinderafdeling in het ziekenhuis in Boxmeer. Daar zit ze drie maanden, waarna ze naar Zwolle komt. Op de Isala doet ze dan drie maanden een coschap op de IC van de afdeling neonatologie. Ze hoopt daarna ook de wetenschappelijke stage op Isala te kunnen doen. En dan is ze basisarts en moet op zoek naar een arts-assistent plaats. Ik ben benieuwd hoe dat gaat.

Hilko gaat definitief naar Australië. Zijn aanmelding op La Trobe University in Melbourne is goedgekeurd, dus nu kan hij een studievisum aanvragen en zijn verblijf daar gaan regelen. Hij vertrekt ergens begin februari naar Melbourne. Deze en de komende maand werkt hij nog en kan daarmee wat extra geld verdienen om de tijd in Australië en daarna een reis door Amerika goed door te komen. Ziet er allemaal dus goed uit. Zoals het nu lijkt, is Hilko ergens in maart/april 2017 klaar met zijn studie.

Binnenkort komt de nieuwe editie van Tref uit, een maandblad met verhalen over ‘de mens om de hoek’. Deze keer staat er ook een interview met mij in. En daarbij ook nog een interview met Charlotte. Ik heb de digitale versie, zoals het naar de drukker is gegaan, al gezien. Dat ziet er goed uit. Wij krijgen een paar exemplaren, dus kunnen mensen ook bij ons een exemplaar komen halen.

Gepubliceerd 20-11-2015

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in