De afgelopen weken is Hilko in Europa geweest, waarvan de laatste week samen met Emilie in Zwolle. Hilko was verantwoordelijk voor een studiereis van zo’n 45 studenten uit Montreal naar Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam. De studenten hebben diverse bedrijven bezocht en waarschijnlijk veel geleerd over het bedrijfsleven in Europa. Hilko was niet betrokken bij de afspraken met die bedrijven, maar wel bij de verdere organisatie van de reis, dus het vervoer, de overnachtingen en de organisatie van andere activiteiten.

Het was mooi en gezellig dat hij er een weekje Zwolle aan kon koppelen en dat Emilie speciaal voor dat weekje hier ook overkwam. Vooral Hilko had een druk programma, met veel ontmoetingen met vrienden en allerlei sportactiviteiten. Gelukkig hadden we ook genoeg tijd om samen het een en ander te doen, zoals het bezoeken van het bevrijdingsfestival.

In Kopenhagen en Berlijn had Hilko ook nog tijd om de nodige foto’s te maken. In Berlijn was dat vrij logisch, in Kopenhagen wat minder. Toen hij daar een zelftest deed, bleek hij positief te zijn op Covid19 en moest dus enkele dagen in quarantaine in het hotel. Pas een dag na de anderen kon hij doorreizen naar Berlijn. Die besmetting heeft hij waarschijnlijk al opgelopen in Montreal bij een andere activiteit. Gelukkig bleek dat dus pas in Kopenhagen en had hij voor de reis nog geen positieve uitslag te pakken. En alles bleek mede door hem goed geregeld, dus geen probleem.

Hieronder staan de foto’s, die Hilko in Kopenhagen en Berlijn gemaakt heeft en met ons gedeeld via WhattsApp. In beide steden is hij ook naar de dierentuin geweest, waar hij ook de nodige foto’s geschoten heeft. De dierentuin in Berlijn bleek de leukste (zoals wij ook al uit de foto’s meenden af te kunnen leiden).

Kopenhagen

Dierentuin Kopenhagen

Berlijn

Dierentuin Berlijn

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in