Zoals afgelopen woensdag al aangekondigd, ben ik begonnen met het maken van een lijstje. Een lijstje met onderwerpen om over te schrijven. Ik heb nog eens gezocht naar een geschikt programma daarvoor, en Wunderlist lijkt in ieder geval voorlopig de beste. Dat is een lijstjes-app, waarmee ik op al mijn apparaten zou moeten kunnen werken.

Alle apparaten, dat klinkt wel heel extreem. Maar eigenlijk zijn het er drie, de computer, de IPad en de mobiele telefoon. Het is echter wel handig om de lijst op alle drie te hebben, want je weet nooit wanneer ik op een idee kom. Zeker 1 van die drie apparaten zal dan toch wel in de buurt zijn. En het synchroniseert goed, dus iets op 1 apparaat geplaatst, wordt automatisch ook op de andere apparaten waar ik Wunderlist heb geïnstalleerd, geplaatst.

Maar zoals gezegd, inmiddels heb ik dus al een eerste lijstje. Het zijn vijf onderwerpen: over de nieuwe (en positieve) ontwikkelingen bij RTV ZOo, de USA in de huidige tijd, het zoeken van een nieuwe camera, is de strijd tegen (o.a.) IS gelijk aan een wereldoorlog en een eerste bespiegeling naar aanleiding van het programma van GroenLinks. Ik vermoed, dat het eerste onderwerp dat ook echt door mij uitgewerkt wordt, het vinden van een nieuwe camera is. Zoals het nu lijkt, komt die camera namelijk in de loop van de komende week. Maar wie weet, misschien schrijf ik daarvoor ook nog wel een stukje, en dan over een ander onderwerp.

Overigens, misschien zijn de weinige lezers van mijn blog wel geïnteresseerd in iets heel anders. Is dat zo, laat dat dan weten, bijvoorbeeld via de reactiemogelijkheid. Mogelijk schrijf ik er dan over.

Gepubliceerd 9-9-2016

Ik ben inmiddels 62 jaar oud. In 2011 heb ik een herseninfarct gehad, waardoor ik niet meer kon werken. In mei 2021 kreeg ik weer een herseninfarct met als gevolg dat mijn conditie flink achteruit is gegaan en mijn rechterbeen niet meer echt lange afstanden kan afleggen. Ik ben nog wel actief., o.a. bij InteraktContour. Mijn hobby's zijn sport kijken (voetbal (PEC Zwolle), Amerikaans honkbal en Football (Seattle Mariners en Seattle Seahawks)), Karl May, de computer (vooral met de website bezig zijn), Zwolle en alles wat te maken heeft met Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in